Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 228074" data-attributes="member: 28551"><p>maa....iskreno..ja sam odustala d pretrazhivanja foruma pooodavno...ali.evo jucher sam ukucala "cfl" -shto je pojam koji se sigurno 100 x spomenuo na forumu.i izbacilo mi je da nema ni jedne teme/posta..gdje se spominje cfl..</p><p></p><p>ali...nisam zato doshla ovdje...doshla sam da pitam shto se mozhe uchiniti sa onom funkcijom "obavijesti" jer...meni to opet ne radi..</p><p>radilo je cca 2-3 dana chim je prebachen forum..pa nije radilo cca 4dana..pa sam se pozhalila na chatu-power S. je bio tamo..pa je sutradan proradilo-ne znam jeli on neshto uchinio ili shto..zatim je radilo cca 4-5 dana..i sada opet ne radi jedno 5-7dana.</p><p>pishe mi broj obavijesti npr. 10..a kada kliknem da vidim o kakvim je obavijestima rijech -nishta..tj. vrti se strelica kao da otvara..ali ne otvori.</p><p>btw..nije do mojih postavki..jer..mjenjala sam ih vishe puta..i nije dalo rezultata.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 228074, member: 28551"] maa....iskreno..ja sam odustala d pretrazhivanja foruma pooodavno...ali.evo jucher sam ukucala "cfl" -shto je pojam koji se sigurno 100 x spomenuo na forumu.i izbacilo mi je da nema ni jedne teme/posta..gdje se spominje cfl.. ali...nisam zato doshla ovdje...doshla sam da pitam shto se mozhe uchiniti sa onom funkcijom "obavijesti" jer...meni to opet ne radi.. radilo je cca 2-3 dana chim je prebachen forum..pa nije radilo cca 4dana..pa sam se pozhalila na chatu-power S. je bio tamo..pa je sutradan proradilo-ne znam jeli on neshto uchinio ili shto..zatim je radilo cca 4-5 dana..i sada opet ne radi jedno 5-7dana. pishe mi broj obavijesti npr. 10..a kada kliknem da vidim o kakvim je obavijestima rijech -nishta..tj. vrti se strelica kao da otvara..ali ne otvori. btw..nije do mojih postavki..jer..mjenjala sam ih vishe puta..i nije dalo rezultata. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom