Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutragenjo" data-source="post: 224245" data-attributes="member: 4"><p>rijesen je najveci problem...</p><p></p><p>Sada zvanicno svaka tema sa starog foruma se redirektuje na tu istu temu na ovom forumu. Obicno ovo je nesto sto se rijesava bez nekih velikih problema medjutim mi smo imali problema zbog https-a i subdomena. Ovo je veliko olaksanje medjutim i dalje ostaje problem sto ne mozemo imati dva instalirana cerifikata na jednom domenu jer svaki trazi poseban IP. A moramo imati cerifikat za www.vutra.org i forums.vutra.org. I to je moguce ali sa mnogo peripetija i zato sam odlucio neka ga ovako za sad.</p><p></p><p>Bilo bi dobro ako imate u potpisima stare linkove da ih prebacite na nove znaci da budu na vutra.org umjesto forums.vutra.org</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutragenjo, post: 224245, member: 4"] rijesen je najveci problem... Sada zvanicno svaka tema sa starog foruma se redirektuje na tu istu temu na ovom forumu. Obicno ovo je nesto sto se rijesava bez nekih velikih problema medjutim mi smo imali problema zbog https-a i subdomena. Ovo je veliko olaksanje medjutim i dalje ostaje problem sto ne mozemo imati dva instalirana cerifikata na jednom domenu jer svaki trazi poseban IP. A moramo imati cerifikat za www.vutra.org i forums.vutra.org. I to je moguce ali sa mnogo peripetija i zato sam odlucio neka ga ovako za sad. Bilo bi dobro ako imate u potpisima stare linkove da ih prebacite na nove znaci da budu na vutra.org umjesto forums.vutra.org [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Organizacija
Forum Podrška
Problemi sa forumom
Bottom