Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Samson 11" data-source="post: 729240" data-attributes="member: 76103"><p>Reci mi da nisi sarkasticno to reko da nemam problem</p><p>Pade mi kamen sa srca na trenutak hahaha.</p><p>Hvala na savjetu, ali vise me brine zuti lisce oko topova, isto tako mi i ta svetlo zelena boja sve vise vuce na svetlo zuto, sve mi vuce na nedostatak dusika ali citao sam i ovde po forumu da se ne dodaje dusik u kasnoj fazi cvetanja, da li je normalno da mi pocinju da zute listovi i oko hedova ili je nedostatak necega</p><p> ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Samson 11, post: 729240, member: 76103"] Reci mi da nisi sarkasticno to reko da nemam problem Pade mi kamen sa srca na trenutak hahaha. Hvala na savjetu, ali vise me brine zuti lisce oko topova, isto tako mi i ta svetlo zelena boja sve vise vuce na svetlo zuto, sve mi vuce na nedostatak dusika ali citao sam i ovde po forumu da se ne dodaje dusik u kasnoj fazi cvetanja, da li je normalno da mi pocinju da zute listovi i oko hedova ili je nedostatak necega ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom