Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tuturutu show" data-source="post: 729186" data-attributes="member: 76101"><p>Ja se bavim samo sa outdorom,a kada je djubrivo organsko slicno kao ovo iznad nemoguce je sjebati-spaliti biljke itd i opet kazem ovo je samo 1 od nacina za riblje ulje,jedno od najkvakitetnijih i najkompletnijih djubriva,a i tu se moze dodati jos dosta toga..ljudi se previse istripovali sto se marihuane tice kao da je ne znam kakva biljka i kao nesto previse zahtevna,a u stvari UOPSTE nije tako..a ovo sto kazes da ti 250 ml dosta za 8 biljaka,sasvim moguce u vegetaciji, ali verovatno su ti tih 8biljaka kao moja jedna ..zato je aut majka...ok je je i in,ali se ne moze porediti sa out..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuturutu show, post: 729186, member: 76101"] Ja se bavim samo sa outdorom,a kada je djubrivo organsko slicno kao ovo iznad nemoguce je sjebati-spaliti biljke itd i opet kazem ovo je samo 1 od nacina za riblje ulje,jedno od najkvakitetnijih i najkompletnijih djubriva,a i tu se moze dodati jos dosta toga..ljudi se previse istripovali sto se marihuane tice kao da je ne znam kakva biljka i kao nesto previse zahtevna,a u stvari UOPSTE nije tako..a ovo sto kazes da ti 250 ml dosta za 8 biljaka,sasvim moguce u vegetaciji, ali verovatno su ti tih 8biljaka kao moja jedna ..zato je aut majka...ok je je i in,ali se ne moze porediti sa out.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom