Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 592343" data-attributes="member: 60337"><p>Pokusavam svoj mix djubriva napravit za svoj iduci dwc projekat, jer gledajuci na to sto green house feeding special za hibride ima u sebi, to sve ima i ovaj produkt hakaphos soft Spezial a pola para kosta, jer po mom kontanju, ni kod njih (greenhouse) nije nešto neki spešl mix minerala sa marsa lol, no fora je sad u kojem omjeru to sve mixati, tu sam još pronašao aditive, vitamine i aminokiseline za biljke, i svaki produkat pojedinačno, tj sve zajedno ne košta pola para kao čitav paket green housea, pa bom ako mi uspije, šerat cu vam rezultate i omjer mixanja, listu produkata i tkd..</p><p>Razlog ovom svemu je taj, što ne želim tolike pare davati na hydro đubrivo a ovamo kanister od 5L dođe 100 eura, plus naručuj iz usa, pa to svako živ skonta o čemu se radi sa naručivanjem tolikih količina đubriva iz inostranstva, tako da bi bilo super kad bi sebi nešto sam "izmixao",</p><p>ako je neko upoznat od vas sa pripremom svojih nutrientsa, bilo bi dobro kada bi šerao svoje mišljenje/iskustva..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 592343, member: 60337"] Pokusavam svoj mix djubriva napravit za svoj iduci dwc projekat, jer gledajuci na to sto green house feeding special za hibride ima u sebi, to sve ima i ovaj produkt hakaphos soft Spezial a pola para kosta, jer po mom kontanju, ni kod njih (greenhouse) nije nešto neki spešl mix minerala sa marsa lol, no fora je sad u kojem omjeru to sve mixati, tu sam još pronašao aditive, vitamine i aminokiseline za biljke, i svaki produkat pojedinačno, tj sve zajedno ne košta pola para kao čitav paket green housea, pa bom ako mi uspije, šerat cu vam rezultate i omjer mixanja, listu produkata i tkd.. Razlog ovom svemu je taj, što ne želim tolike pare davati na hydro đubrivo a ovamo kanister od 5L dođe 100 eura, plus naručuj iz usa, pa to svako živ skonta o čemu se radi sa naručivanjem tolikih količina đubriva iz inostranstva, tako da bi bilo super kad bi sebi nešto sam "izmixao", ako je neko upoznat od vas sa pripremom svojih nutrientsa, bilo bi dobro kada bi šerao svoje mišljenje/iskustva.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom