Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 419380" data-attributes="member: 47693"><p>Pocela mi penja na usta izlaziti od pisanja kako bi svi trebali koristiti Alge jos od klijanja.</p><p></p><p>Koliko sam stresa priredio mojim biljkicama i verujem da bi bez Algi ne bi stigao ni do kraja vegetacije, a kamoli do sredina blooma.</p><p>Ima da se kupe razlicitih proizvodjaca samo sto su ovi brand name duplo skuplji nego manje poznati proizvodjaci, a u principu to je ista alga, A. Nodosum kod 90% proizvoda.</p><p>Pogledajte sastav Nirvane od AN ili Biobizzov Algamic ili Cannin Rhizotonic pa vam mozda postane jasno.</p><p>Cekam da mi stigne nova tura pasulja i sledi experiment do 3 nedelje istog straina sa i bez algi, foto dokumentovano.</p><p>p.s</p><p>Ima da se kupi i Algi i FishMix i u Cro i u Bih i po Srbiji za manje od 10 eu/litar, samo googlajte morske alge ekstrakt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 419380, member: 47693"] Pocela mi penja na usta izlaziti od pisanja kako bi svi trebali koristiti Alge jos od klijanja. Koliko sam stresa priredio mojim biljkicama i verujem da bi bez Algi ne bi stigao ni do kraja vegetacije, a kamoli do sredina blooma. Ima da se kupe razlicitih proizvodjaca samo sto su ovi brand name duplo skuplji nego manje poznati proizvodjaci, a u principu to je ista alga, A. Nodosum kod 90% proizvoda. Pogledajte sastav Nirvane od AN ili Biobizzov Algamic ili Cannin Rhizotonic pa vam mozda postane jasno. Cekam da mi stigne nova tura pasulja i sledi experiment do 3 nedelje istog straina sa i bez algi, foto dokumentovano. p.s Ima da se kupi i Algi i FishMix i u Cro i u Bih i po Srbiji za manje od 10 eu/litar, samo googlajte morske alge ekstrakt. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom