Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="doomer" data-source="post: 340175" data-attributes="member: 462"><p>Koristio sam ja biobizz dva puta, to mi je prvo pravo gnojivo koje sam kupio...</p><p>Dobar je biobizz nema se sta puno reci mada sam ga ja koristio prije 7 godina, valjda je i dalje dobar.</p><p>Biocanna mi je bila malo bolja, ali sto se biobizza tiche growo sam bez ph metra sa obicnom vodom iz pipe i sve je bilo ok... full doze gnojiva bez problema biljke bile zdrave do samog kraja.</p><p></p><p>Kad sam ja radio sa bio bizzom koristio sam Bio bloom, Bio grow i Top max mislim da su ta 3 obavezna. Kasnje je doso, i bio heaven. Netreba ti onaj booster za okus, ako narucis kvalitetno sjeme siguran sam da arome nece falit, puno ti vise treba Top max, Ajde pozdrav : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doomer, post: 340175, member: 462"] Koristio sam ja biobizz dva puta, to mi je prvo pravo gnojivo koje sam kupio... Dobar je biobizz nema se sta puno reci mada sam ga ja koristio prije 7 godina, valjda je i dalje dobar. Biocanna mi je bila malo bolja, ali sto se biobizza tiche growo sam bez ph metra sa obicnom vodom iz pipe i sve je bilo ok... full doze gnojiva bez problema biljke bile zdrave do samog kraja. Kad sam ja radio sa bio bizzom koristio sam Bio bloom, Bio grow i Top max mislim da su ta 3 obavezna. Kasnje je doso, i bio heaven. Netreba ti onaj booster za okus, ako narucis kvalitetno sjeme siguran sam da arome nece falit, puno ti vise treba Top max, Ajde pozdrav : ) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom