Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="unknower" data-source="post: 18119" data-attributes="member: 916"><p>doomer lepo si procitao da ja skidam lisce a sada procitaj i kada pa ces onda saznati i kada je prehranjujem preko lisca...</p><p>i nemojmo vise oko lisca jer ste me naterali da cak pitam kao noob na jednom forumu i dobio sam odgovor, odgovorili su mi ljudi kojima ste se divili kako imaju tunele ispod kuce i gaje da hiljade biljki i linkovali ste to ovde...ako ga budem kopirao ovde bice vas sramota te vase tvrdoglavosti...</p><p></p><p>sad trebam da pitam i da li uopste prehranjivati florijalno....</p><p></p><p>sto se mene tice onaj ko ne zeli ne mora da radi kako sam opisao ,ne mora cak ni da je zaliva sto se mene tice....samo nemojte da me smarate sa tim decijim glupostima i inatom</p><p></p><p>lepo vam odgovorim kao covek i onda dodje neko da se raspravlja kako sam pogresio jer negde pise drugacije....aman bre ljudi </p><p></p><p>doomer koja je hemijska razlika izmedju auxina ili recimo GA i minerala...</p><p>mozes i google da koristis :wink:</p><p></p><p>samo bez prepirke i bez psovanja...ajmo malo da uporedimo znanje...moze li ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unknower, post: 18119, member: 916"] doomer lepo si procitao da ja skidam lisce a sada procitaj i kada pa ces onda saznati i kada je prehranjujem preko lisca... i nemojmo vise oko lisca jer ste me naterali da cak pitam kao noob na jednom forumu i dobio sam odgovor, odgovorili su mi ljudi kojima ste se divili kako imaju tunele ispod kuce i gaje da hiljade biljki i linkovali ste to ovde...ako ga budem kopirao ovde bice vas sramota te vase tvrdoglavosti... sad trebam da pitam i da li uopste prehranjivati florijalno.... sto se mene tice onaj ko ne zeli ne mora da radi kako sam opisao ,ne mora cak ni da je zaliva sto se mene tice....samo nemojte da me smarate sa tim decijim glupostima i inatom lepo vam odgovorim kao covek i onda dodje neko da se raspravlja kako sam pogresio jer negde pise drugacije....aman bre ljudi doomer koja je hemijska razlika izmedju auxina ili recimo GA i minerala... mozes i google da koristis :wink: samo bez prepirke i bez psovanja...ajmo malo da uporedimo znanje...moze li ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom