Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BossGrow" data-source="post: 18083" data-attributes="member: 1577"><p>ma prska se i u vegetaciji samo to ljudi ne rade bas u kasnijoj fazi jer vrhovi poput spuzvica upijaju vodu i onda ako ti je vlaga malo veca dolazi do truljenja</p><p>dogodilo se meni u outdooru, zivim u primorju i nemamo cesto maglu, ali ove godine krajem 9.mj</p><p>slozila se tri dana kise a nakon nje 2-3 dana magle, mjerio sam 95% vlage u zraku i nakon toga nisam ih gledao tjedan dana jer je mokra zemlja a i vrijeme ostalo vlazno </p><p>podem ih vidit a svi veliki vrhovi gnjili, ajmee izgubio oko 60% uroda :cry:</p><p>ako ih prskate onda uzmite ovu stvar sto ima neznalica jer se moze podesit tako fino da izbaciva skoro pa maglu :wink:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BossGrow, post: 18083, member: 1577"] ma prska se i u vegetaciji samo to ljudi ne rade bas u kasnijoj fazi jer vrhovi poput spuzvica upijaju vodu i onda ako ti je vlaga malo veca dolazi do truljenja dogodilo se meni u outdooru, zivim u primorju i nemamo cesto maglu, ali ove godine krajem 9.mj slozila se tri dana kise a nakon nje 2-3 dana magle, mjerio sam 95% vlage u zraku i nakon toga nisam ih gledao tjedan dana jer je mokra zemlja a i vrijeme ostalo vlazno podem ih vidit a svi veliki vrhovi gnjili, ajmee izgubio oko 60% uroda :cry: ako ih prskate onda uzmite ovu stvar sto ima neznalica jer se moze podesit tako fino da izbaciva skoro pa maglu :wink: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Prihrana biljki
Bottom