Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yi_" data-source="post: 737183" data-attributes="member: 64410"><p>Pozz, danas dok sam obilazio biljke, primjetio sam da su neki automatici pokazali spol. Na lemon hazeu kojeg sam dobio kao freeseed od seedsmana u maloj plasticnoj vrecici našao sam muško jaje. Uzeo sam biljku na stranu i detaljno je pregledao. Na svim nodovima se vide po 2 pistile, osim na jednom nodu pri dnu biljke, gdje sam i našao polenovu vrečicu. Samo na jednoj strani. Uklonio sam je i bacio.</p><p></p><p>Ne bih rekao da je pohermila, jer jedna lasta ne čini proljeće pa tako valjda ni ovdje (sjećam se da kad sam imao hermije da je bilo razlčitih spolova unakrsno duž biljke). A i nisam joj priuštio nikakv stres... Automatik je to ipak..</p><p></p><p>Ima li ko kakvo slično iskustvo ili zna radi čega je to? Hoće li i dalje na tom mjestu stvarati muda? [USER=1364]@PowerSeed[/USER] ima godina staža, pretpostavljam da ako se netko susreo s takvim slučajem onda si to ti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yi_, post: 737183, member: 64410"] Pozz, danas dok sam obilazio biljke, primjetio sam da su neki automatici pokazali spol. Na lemon hazeu kojeg sam dobio kao freeseed od seedsmana u maloj plasticnoj vrecici našao sam muško jaje. Uzeo sam biljku na stranu i detaljno je pregledao. Na svim nodovima se vide po 2 pistile, osim na jednom nodu pri dnu biljke, gdje sam i našao polenovu vrečicu. Samo na jednoj strani. Uklonio sam je i bacio. Ne bih rekao da je pohermila, jer jedna lasta ne čini proljeće pa tako valjda ni ovdje (sjećam se da kad sam imao hermije da je bilo razlčitih spolova unakrsno duž biljke). A i nisam joj priuštio nikakv stres... Automatik je to ipak.. Ima li ko kakvo slično iskustvo ili zna radi čega je to? Hoće li i dalje na tom mjestu stvarati muda? [USER=1364]@PowerSeed[/USER] ima godina staža, pretpostavljam da ako se netko susreo s takvim slučajem onda si to ti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom