Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Onaj Lik" data-source="post: 434499" data-attributes="member: 49371"><p>Pozdrav. </p><p>Prvo želim zahvaliti svima na ovom forumu, jer sve što znam o ovoj biljci sam naučio ovdje u ova 3 mjeseca čitanja. </p><p>Razlog zbog kojeg sam ovdje je ulje za liječenje raka.</p><p></p><p>Posadio sam regular sjemenke krajem 12. mjeseca. Od 8 sjemenki 7 je niklo (jednu sam prstima izmaltretirao prilikom prebacivanja u zemlju). Od tih 7, 6 je izbacilo pistile (06.02.), a jedna (prva, najveća) jaja i nju sam bacio. Prva (romantična) počinje cvjetati za Valentinovo, dan za njom i druga, a u slijedeća 2 dana i ostale osim jedne koja je još u pistilama.</p><p></p><p>Jučer sam na 2 biljke primjetio nešto što mi nalikuje na banane i mislim da su dvospolke (hermići). Na svakoj od dvije biljke bananice su se pojavile samo na glavnoj grani koja je u ova 2 dana naglo izrasla (10ak centimetara).</p><p></p><p><strong>1) Jesu li ovo dvospolci (hermići)?</strong></p><p></p><p><strong>2) Molim vas da me savjetujete s obzirom na ranu fazu cvjetanja (5-10 dana) - je li moguća loša genetika ili je stres? </strong>Ormar je "uradi sam", pa ako je stres možda negdi curi svijetlo, a od rukovanja s njima zadnjih dana sam imao blago razvlačenje grana u stranu i skidanje najdonjih listova s peteljkom koji su se osušili ili su bili pri kraju. Od kada su krenuli cvjetovi nisam ih dirao.</p><p></p><p><strong>3) Pošto je ovo za ulje, molim vas savjet - je li ih trebam baciti da ne naškode onim trima curama ili ih mogu ostaviti uz skidanje bananica? Potrebna mi je što veća količina cvijeta zbog izrade ulja.</strong></p><p></p><p><strong>4) Bi li mogao otkinuti glavne grane na kojima su bananice ili bi to tek bio stres i okidač za nove bananice?</strong></p><p></p><p>Hvala vam unaprijed.</p><p></p><p>[ATTACH=full]66539[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Onaj Lik, post: 434499, member: 49371"] Pozdrav. Prvo želim zahvaliti svima na ovom forumu, jer sve što znam o ovoj biljci sam naučio ovdje u ova 3 mjeseca čitanja. Razlog zbog kojeg sam ovdje je ulje za liječenje raka. Posadio sam regular sjemenke krajem 12. mjeseca. Od 8 sjemenki 7 je niklo (jednu sam prstima izmaltretirao prilikom prebacivanja u zemlju). Od tih 7, 6 je izbacilo pistile (06.02.), a jedna (prva, najveća) jaja i nju sam bacio. Prva (romantična) počinje cvjetati za Valentinovo, dan za njom i druga, a u slijedeća 2 dana i ostale osim jedne koja je još u pistilama. Jučer sam na 2 biljke primjetio nešto što mi nalikuje na banane i mislim da su dvospolke (hermići). Na svakoj od dvije biljke bananice su se pojavile samo na glavnoj grani koja je u ova 2 dana naglo izrasla (10ak centimetara). [B]1) Jesu li ovo dvospolci (hermići)?[/B] [B]2) Molim vas da me savjetujete s obzirom na ranu fazu cvjetanja (5-10 dana) - je li moguća loša genetika ili je stres? [/B]Ormar je "uradi sam", pa ako je stres možda negdi curi svijetlo, a od rukovanja s njima zadnjih dana sam imao blago razvlačenje grana u stranu i skidanje najdonjih listova s peteljkom koji su se osušili ili su bili pri kraju. Od kada su krenuli cvjetovi nisam ih dirao. [B]3) Pošto je ovo za ulje, molim vas savjet - je li ih trebam baciti da ne naškode onim trima curama ili ih mogu ostaviti uz skidanje bananica? Potrebna mi je što veća količina cvijeta zbog izrade ulja.[/B] [B]4) Bi li mogao otkinuti glavne grane na kojima su bananice ili bi to tek bio stres i okidač za nove bananice?[/B] Hvala vam unaprijed. [ATTACH=full]66539[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom