Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TezaKategorija" data-source="post: 410477" data-attributes="member: 48913"><p>Pozdrav svima. Novi sam na forumu. Prvi grow u zivotu zbog ljubavi prema biljci. Iz puke dosade zasadio sjeme i nisam imao srca ubit ih. Zivjele su pod nocnom lampom kojih 2 tjedna dok se nije skupilo jedva nesto novca za kable i 3 cfl žarulje od osrama svaka po 1800 lumena. Znaci kojih 4.5 k lumena, po nekom mojem osnovnom znanju, dovoljno da žive i polako rastu. Stare su kojih mjesec i nesto sitno dana. Ne zuri se. Neka rastu godinu dana ako treba. Zanima me njihov rast. Zanima me također spol. Sjeme sam nasao kod sestre u sobi na stanu. Vidim da su razlicite,jedna full niska, a druga visoka ali mozda je bilo srece pa su obje zenke. Prve 3 slike su od one nizeg rasta, a druge 2 slike su od one višeg rasta. Molim vas za odgovor. Lp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TezaKategorija, post: 410477, member: 48913"] Pozdrav svima. Novi sam na forumu. Prvi grow u zivotu zbog ljubavi prema biljci. Iz puke dosade zasadio sjeme i nisam imao srca ubit ih. Zivjele su pod nocnom lampom kojih 2 tjedna dok se nije skupilo jedva nesto novca za kable i 3 cfl žarulje od osrama svaka po 1800 lumena. Znaci kojih 4.5 k lumena, po nekom mojem osnovnom znanju, dovoljno da žive i polako rastu. Stare su kojih mjesec i nesto sitno dana. Ne zuri se. Neka rastu godinu dana ako treba. Zanima me njihov rast. Zanima me također spol. Sjeme sam nasao kod sestre u sobi na stanu. Vidim da su razlicite,jedna full niska, a druga visoka ali mozda je bilo srece pa su obje zenke. Prve 3 slike su od one nizeg rasta, a druge 2 slike su od one višeg rasta. Molim vas za odgovor. Lp [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom