Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="SteMara33" data-source="post: 378281" data-attributes="member: 44874"><p>Burazengije jos samo jedno pitanje, posto imam jednu biljku musku i jednu zensku kako da zastittim zensku od haosa da ne sjebem i nju aa da na ovoj muskoj biljci sacuvam seme jer ce mi biti potrebno za sledeci uzgoj</p><p>i postoji li neki video kako se to radi kako cuvam polen i kako ga uzimam sa biljke ,kada se to skida i kako da uspem da dobijem samo na jendu grancicu semena posto ne mogu da se jebavam celu biljku da je zaivam tamo vamo ai nece mi trebati toliko jer seme koje sam posadio uzeo sam od sipca iz Pristin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SteMara33, post: 378281, member: 44874"] Burazengije jos samo jedno pitanje, posto imam jednu biljku musku i jednu zensku kako da zastittim zensku od haosa da ne sjebem i nju aa da na ovoj muskoj biljci sacuvam seme jer ce mi biti potrebno za sledeci uzgoj i postoji li neki video kako se to radi kako cuvam polen i kako ga uzimam sa biljke ,kada se to skida i kako da uspem da dobijem samo na jendu grancicu semena posto ne mogu da se jebavam celu biljku da je zaivam tamo vamo ai nece mi trebati toliko jer seme koje sam posadio uzeo sam od sipca iz Pristin [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom