Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pille" data-source="post: 307090" data-attributes="member: 39308"><p>Vazda mi je bilo fascinanto to izdrkavanje admin tima i vas ozbiljnijih forumaša, koji se držite tih pravila kao da su sveto slovo. I ne samo na ovom, već na svim forumima. Došao sam, pitao sam, kamera je takva kakva jeste bolju nemam...vaše je da mi date odgovor, a ne bacanje nekih fora koje su koristi stari grci. Baj d vej, sa bacanjem te fore si prvi napravio forumsku grešku i otišao u off topic.</p><p>A to da je neko glup, i što se taj neko pronašao u tome, to je vaša stvar. Mislim da svi kontaju šta sam htio reći.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pille, post: 307090, member: 39308"] Vazda mi je bilo fascinanto to izdrkavanje admin tima i vas ozbiljnijih forumaša, koji se držite tih pravila kao da su sveto slovo. I ne samo na ovom, već na svim forumima. Došao sam, pitao sam, kamera je takva kakva jeste bolju nemam...vaše je da mi date odgovor, a ne bacanje nekih fora koje su koristi stari grci. Baj d vej, sa bacanjem te fore si prvi napravio forumsku grešku i otišao u off topic. A to da je neko glup, i što se taj neko pronašao u tome, to je vaša stvar. Mislim da svi kontaju šta sam htio reći. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom