Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="skemele" data-source="post: 194622" data-attributes="member: 28709"><p>Poz ljudi. Godinama sam ovde, al tek sad se i zvanično priključih, tačnije žena, da ne bude zabune sa ženskastim nick-om. </p><p></p><p>Evo, prva godina da zvanično stigosmo do pola puta sa prvim nam biljkama, i usput naleteh na čudan prizor.</p><p></p><p>Naime, jedna od biljaka nas malo zbunjuje, ima samo tri lista, nije nešto luda sa visinom, a već ima brdo iglica na mestima gde rastu hedovi. Pored nje nam je biljka bar pola metra veća od nje, sa po 7 listova a ona nema ni deseti deo razvijene hedove kao ova. </p><p></p><p>Sad me kopka da li to što ima po tri lista i ne mora da bude problem i da li je moguće da je hermafrodit i ako jeste, da li da je ostavljam zbog ovih par oko nje?</p><p></p><p>Dodaću i jednu fotku, na njoj se bar vidi biljka pošto sa telefona ne mogoh da uhvatim hediće, uglavnom ima brdo malih hedića sa tonu ovih iglica (pistila)</p><p>[ATTACH]1045[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skemele, post: 194622, member: 28709"] Poz ljudi. Godinama sam ovde, al tek sad se i zvanično priključih, tačnije žena, da ne bude zabune sa ženskastim nick-om. Evo, prva godina da zvanično stigosmo do pola puta sa prvim nam biljkama, i usput naleteh na čudan prizor. Naime, jedna od biljaka nas malo zbunjuje, ima samo tri lista, nije nešto luda sa visinom, a već ima brdo iglica na mestima gde rastu hedovi. Pored nje nam je biljka bar pola metra veća od nje, sa po 7 listova a ona nema ni deseti deo razvijene hedove kao ova. Sad me kopka da li to što ima po tri lista i ne mora da bude problem i da li je moguće da je hermafrodit i ako jeste, da li da je ostavljam zbog ovih par oko nje? Dodaću i jednu fotku, na njoj se bar vidi biljka pošto sa telefona ne mogoh da uhvatim hediće, uglavnom ima brdo malih hedića sa tonu ovih iglica (pistila) [ATTACH]1045.IPB[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom