Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cannebosanac" data-source="post: 19406" data-attributes="member: 1357"><p>Ima još jedna caka ali ne mislim da je 100% sigurna. Kao što se vidi gore na slikama muških i ženskih ,u muških listovi ne rastu u parovima iz internoda kao kod ženki nego su više razmaknuti,a to sam i ja sam primjetio par puta kad sam vani uzgajao . U stvari i kod muških i kod ženskih u početku rastu u parovima ali kad odrastu malo veće npr. preko 50 cm kod muških se listovi na većim internodima počnu odvajat iz parova i rastu odvojeno kao na slici .I kod ženskih dođe do tog odvajanja ali dosta kasnije i razmaci su dosta manji nego kod muških do 3 cm najviše u vrhu biljke ,a prema zemlji su sve manji i to samo na nekoliko gornjih internoda od 14-pa naviše(to kod xy vrste koju sam ja uzgajo) koliko se sjećam, u mene je tako bilo već su bile dosta odrasle oko 1 m i 60 cm otprilike i tad je već bilo muških koje su se pravo pokazale i bile su počupane na vrijeme . A par sestara od tih ženki kod kojih su se listovi počeli rasparivat su već pokazale dosta pistila i kroz par dana su se i ostale pokazale kao ženke . Kod svih ženki su iznad 14-15 koljenca bili počeli razmaci između listova , i narasle su još nekih 20-ak cm od prvih znakova pistila . Uzgajao sam iz sjemena koje sam pokupio iz jedne iole dobre vutre , bez mnogo sjemenki 7-8 krupnijih sjemenki u cvjetu od grama otprilike, pretpostavljam da je bi neki hibrid uzgojen vani,ali ne sa puno pažnje sigurno ih je bilo mnogo pa nije moglo da se pazi na svaku da bude kako treba, vutra nije bila loša, ali je moja uzgojena iz tih sjemenki bila sigurno i duplo bolja , ja sam ih imao samo 9 ženki . Mislim da je bila pretežno sativa jer su otišle dosta u vis , a u stranu skoro i da nisu išle , jedino prvih nekoliko donjih koljenaca je imalo nešto tanjih grančica od po 50-cm najdonje pa onda sa svakim sljedećim koljencem prema vrhu su se bile kraće po 10 cm i bile su siromašne pistilama , pa sam sve te grančica sa prvih 5,6-7 koljenaca od dna posjeko uz samu stabljiku pazeći da ne oštetim koljence i dobio samo po jedan top od oko 1 m na svakoj,znači 6,7-8 koljence(kako na kojoj biljci) iz kojeg su počinjali prvi cjetovi da rastu uz stabljiku prema gore bilo je na nekih 80 cm visine. Od indice je jedino imala osobinu da su listovi bili široki, i to malo nešto grančica u stranu što rastu , koje i nisu bile prave grane kao kod indice što budu prirodno.Hoću reći , nisu bile prave grane jer su bile dosta tanke u odnosu na stabljiku . Stabljika debela 2 cm do 1,5 cm gledajući od dna prema gore na mjestima odakle su izbijale te nazovi grane koje su bile 3-4 mm debele uz samu stabljiku i imale su samo male listove .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cannebosanac, post: 19406, member: 1357"] Ima još jedna caka ali ne mislim da je 100% sigurna. Kao što se vidi gore na slikama muških i ženskih ,u muških listovi ne rastu u parovima iz internoda kao kod ženki nego su više razmaknuti,a to sam i ja sam primjetio par puta kad sam vani uzgajao . U stvari i kod muških i kod ženskih u početku rastu u parovima ali kad odrastu malo veće npr. preko 50 cm kod muških se listovi na većim internodima počnu odvajat iz parova i rastu odvojeno kao na slici .I kod ženskih dođe do tog odvajanja ali dosta kasnije i razmaci su dosta manji nego kod muških do 3 cm najviše u vrhu biljke ,a prema zemlji su sve manji i to samo na nekoliko gornjih internoda od 14-pa naviše(to kod xy vrste koju sam ja uzgajo) koliko se sjećam, u mene je tako bilo već su bile dosta odrasle oko 1 m i 60 cm otprilike i tad je već bilo muških koje su se pravo pokazale i bile su počupane na vrijeme . A par sestara od tih ženki kod kojih su se listovi počeli rasparivat su već pokazale dosta pistila i kroz par dana su se i ostale pokazale kao ženke . Kod svih ženki su iznad 14-15 koljenca bili počeli razmaci između listova , i narasle su još nekih 20-ak cm od prvih znakova pistila . Uzgajao sam iz sjemena koje sam pokupio iz jedne iole dobre vutre , bez mnogo sjemenki 7-8 krupnijih sjemenki u cvjetu od grama otprilike, pretpostavljam da je bi neki hibrid uzgojen vani,ali ne sa puno pažnje sigurno ih je bilo mnogo pa nije moglo da se pazi na svaku da bude kako treba, vutra nije bila loša, ali je moja uzgojena iz tih sjemenki bila sigurno i duplo bolja , ja sam ih imao samo 9 ženki . Mislim da je bila pretežno sativa jer su otišle dosta u vis , a u stranu skoro i da nisu išle , jedino prvih nekoliko donjih koljenaca je imalo nešto tanjih grančica od po 50-cm najdonje pa onda sa svakim sljedećim koljencem prema vrhu su se bile kraće po 10 cm i bile su siromašne pistilama , pa sam sve te grančica sa prvih 5,6-7 koljenaca od dna posjeko uz samu stabljiku pazeći da ne oštetim koljence i dobio samo po jedan top od oko 1 m na svakoj,znači 6,7-8 koljence(kako na kojoj biljci) iz kojeg su počinjali prvi cjetovi da rastu uz stabljiku prema gore bilo je na nekih 80 cm visine. Od indice je jedino imala osobinu da su listovi bili široki, i to malo nešto grančica u stranu što rastu , koje i nisu bile prave grane kao kod indice što budu prirodno.Hoću reći , nisu bile prave grane jer su bile dosta tanke u odnosu na stabljiku . Stabljika debela 2 cm do 1,5 cm gledajući od dna prema gore na mjestima odakle su izbijale te nazovi grane koje su bile 3-4 mm debele uz samu stabljiku i imale su samo male listove . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita
Bottom