da, ko je povukao na sativu malo vise, daj mu 10, 11h svetla ostalo mrak.
nezz mislio sam da je preko upuha povuklo pelud iz vanka posto sam je prebacio na cvjetanje tocno kad je vani pocelo sve da cvjeta radio se o indoor neznam bubam i ja sto se tice stresa pazim na to a ako su bile genetski lose onda stvarno sve u k.... 3 sjemenke hazea 60 eurica .... znaci dalji rad s tim sjemenkama nebi valjao evo par slikica tu i nije nesto strasno ali na nekima je ekstremno i btw mislio sam je danas sutra skinuti vecDe obrazloži malo @mariozd kako ti je povuklo pelud iz vani, fotoperiodne još ne cvijetaju a reg automate skoro nitko ne sadi. Jel imaš kakve slike, vjerovatno su ti biljke pohermile zbog nekakvog stresa (ili su genetski loše bile ko zna) pa će od tog sjemena samo hermići ispadat
jesi ti izvadio konkretno neku menku ili samo mislis da tu ima menki. to sto vani "sve" cveta nije dovoljan razlog da ti biljke budu oprasene u indoorumislio sam da je preko upuha povuklo pelud iz vanka posto sam je prebacio na cvjetanje tocno kad je vani pocelo sve da cvjeta
ne znam sta da ti kazem, bas me cudi. ako je genetski hermi morao bi primetiti muske cvetove na biljci, ako ih nisi primetio a toliko semena ima onda kao da su stajale pored cistog muskog. u tom slucaju bi dobio regular menke. e sad, jesi video neki muski cvet tokom cvetanja. ja svakako ne bih radio to seme pod lampom i trosio struju al bih mozda probao napolju, onda bi sve postalo jasno. ili dobijas hermije ili klasika, musko il zensko. probaj ako imas uslova za outdoor, jos nije kasnoposto sad imam puno sjemenki lol dalje nastaviti ali necu ako cu dobiti isto