Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sp180" data-source="post: 784676" data-attributes="member: 77524"><p>Hahahah, ma di cu se jos sa njima borit. Nista, probat cu izborit neki stan, po mogucnosti da znan gazdu, sto posto sam si zacrta da nikog necu dovodit tu, nece bit nikakvi derneci nista. Ni spavat tu necu. Samo doc obic biljoze, zasiljit koju cisto da su svjesni da sam tu, i daj boze da nebude nikakvih problema. Jedino sta mi je problem sta nikad nisan cuo te ventilatore, jel se to moze usporedit sa pc ventom ili onim stupnim ventilatorom, koliko su bucni?? Dok ne otvorim box miris se nebi niti malo smio osjetit, jesam u pravu ili??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sp180, post: 784676, member: 77524"] Hahahah, ma di cu se jos sa njima borit. Nista, probat cu izborit neki stan, po mogucnosti da znan gazdu, sto posto sam si zacrta da nikog necu dovodit tu, nece bit nikakvi derneci nista. Ni spavat tu necu. Samo doc obic biljoze, zasiljit koju cisto da su svjesni da sam tu, i daj boze da nebude nikakvih problema. Jedino sta mi je problem sta nikad nisan cuo te ventilatore, jel se to moze usporedit sa pc ventom ili onim stupnim ventilatorom, koliko su bucni?? Dok ne otvorim box miris se nebi niti malo smio osjetit, jesam u pravu ili?? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom