Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sp180" data-source="post: 784651" data-attributes="member: 77524"><p>Pozdrav svima. Imam 22 godina, relativno sam mlad al mnogo volim VU, nemogu lagat. Forum pratim sigurno zadnje 3, 3 ipo godine, a uclanio sam se naknadno, jer nisam mogao otvarat slike haha. Prvi put sam se uclanio na forum prije 2 godine jer sam planirao napravit svoj prvi grow jer me ubilo u pojam pusenje albanke i prevare ovih lokalnih dilera. I taman u meduvremenu dok san gradio znanje i priprema teren nasa sam dilera koji je prvenstveno bio COVJEK prije dilera. Znaci do ima 2 mjeseca dana san stalno pusia tu travu i bila mi je stvarno ajmo rec najbolje sta se moze kupit. I uglavnon sad ovi veliki ulovi kad su se izdogadali na dalmatinskom podrucju vise nemogu nac nista da valja. I jos sol na ranu koju sam dobio je, da sam cuo na par razlicitih mjesta da je ovo sve sta sam do sad pusio neko polivano smece. Uglavnom da prijedem na stvar i da kazem najveci motiv javljanja nakon 3 godine listanja foruma. Nemogu se vise dvoumit jel to valja sta pusim ili nevalja. Zivim sa starcima, koji su prestaromodni i u kuci jednostavno nemam nikakve sanse za sadit. Planira san kupit ac infinity gotov grow box, iznajmit stan taman da imam za siljit đointe, i u njega stavit 4 biljoze u 1x1 m2 i da za 3 mjeseca budem siguran da nepusim polijevanu VU. Ovako kad to sve zbrojim na papir me ispadne svejedno duplo jeftinije nego mjesecno kupovanje “polivace”. Prelista sam cijeli forum ako bi me neko mogao uputit na neku temu o plusevima i minusima kod stanova tijekom growanja. Primjer dvoumim se jel mi potreban 2 soban stan i da to odvojim u drugu sobu, ili se sa gotovim growboxovima moze u potpunosti rjesit taj miris i da se necuju ventilatori ni nista, te da moze ic u jednosobnu garsonjeru. Stvarno nemam nikakvog iskustva a ovo mi sve vec lagano ubija glavu, mjesec dana bar “polivacu” nisam zapalio, sve neke albanke,hybridi, splacine, ocito se moram bacit na posao sto prije. Ako me neko moze uputit u neku drugu temu di mogu pitat jos neke gluposti stvarno bi bio mnogo zahvalan. I stvarno bi htio pohvalit comunity, nevjerojatno je, da u 21. stoljecu od svih mjesta na svjetu, na internet forumu 99% ljudi budu kraljevi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sp180, post: 784651, member: 77524"] Pozdrav svima. Imam 22 godina, relativno sam mlad al mnogo volim VU, nemogu lagat. Forum pratim sigurno zadnje 3, 3 ipo godine, a uclanio sam se naknadno, jer nisam mogao otvarat slike haha. Prvi put sam se uclanio na forum prije 2 godine jer sam planirao napravit svoj prvi grow jer me ubilo u pojam pusenje albanke i prevare ovih lokalnih dilera. I taman u meduvremenu dok san gradio znanje i priprema teren nasa sam dilera koji je prvenstveno bio COVJEK prije dilera. Znaci do ima 2 mjeseca dana san stalno pusia tu travu i bila mi je stvarno ajmo rec najbolje sta se moze kupit. I uglavnon sad ovi veliki ulovi kad su se izdogadali na dalmatinskom podrucju vise nemogu nac nista da valja. I jos sol na ranu koju sam dobio je, da sam cuo na par razlicitih mjesta da je ovo sve sta sam do sad pusio neko polivano smece. Uglavnom da prijedem na stvar i da kazem najveci motiv javljanja nakon 3 godine listanja foruma. Nemogu se vise dvoumit jel to valja sta pusim ili nevalja. Zivim sa starcima, koji su prestaromodni i u kuci jednostavno nemam nikakve sanse za sadit. Planira san kupit ac infinity gotov grow box, iznajmit stan taman da imam za siljit đointe, i u njega stavit 4 biljoze u 1x1 m2 i da za 3 mjeseca budem siguran da nepusim polijevanu VU. Ovako kad to sve zbrojim na papir me ispadne svejedno duplo jeftinije nego mjesecno kupovanje “polivace”. Prelista sam cijeli forum ako bi me neko mogao uputit na neku temu o plusevima i minusima kod stanova tijekom growanja. Primjer dvoumim se jel mi potreban 2 soban stan i da to odvojim u drugu sobu, ili se sa gotovim growboxovima moze u potpunosti rjesit taj miris i da se necuju ventilatori ni nista, te da moze ic u jednosobnu garsonjeru. Stvarno nemam nikakvog iskustva a ovo mi sve vec lagano ubija glavu, mjesec dana bar “polivacu” nisam zapalio, sve neke albanke,hybridi, splacine, ocito se moram bacit na posao sto prije. Ako me neko moze uputit u neku drugu temu di mogu pitat jos neke gluposti stvarno bi bio mnogo zahvalan. I stvarno bi htio pohvalit comunity, nevjerojatno je, da u 21. stoljecu od svih mjesta na svjetu, na internet forumu 99% ljudi budu kraljevi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom