Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tuturutu show" data-source="post: 729010" data-attributes="member: 76101"><p>Pozz svima,nov sam ovde,vec par meseci i cisto da se predstavim i zahvalim ljudima koji su osmislili ovaj forum i bozanskoj gandzi koja je spojila sve ove ljude,gde za cudo nevidjeno ,nema nacionalizma i previse mrznje i ovaj sajt ce definitivno trajati vekovima..inace ja sam strastveni ribolovac,muzicar,bubnjar tacnije,malo neshvacen lik dok me covek bolje ne upozna i zapamtite, 90% toga sto izgovorim i tvrdim ,na kraju se ali UVEK ispostavi da sam bio u pravu,jer znam o cemu pricam,nemam razloga da nekoga lazem i lazove najvise mrzim(zbog lazi sam najvise dugogodisnjih prijatelja izgubio) i Bogu hvala prosao sam nesto u zivotu i sve sam,ali glup nisam..inace, vutra mi je dosta pomogla u zivotu,ali sam je skoro pa batalio,jer sam je previse koristio,jedno 20god i jace, do pre 6,7 god i primetio sam da sam se bas dosta olenjio ,postao veoma razdrazljiv,depresivan,sto se obavezno desava ako se dugo koristi,promenio ponasanje,debilne navike (a imao i nekih drugih ozbiljnih problema,koji su Bogu hvala reseni jos pre deceniju) i naravno da ima vise dobrobiti nego mana,a i da se ne lazemo, previse duvanja ima i te kako posledice,dok je ulje nesto drugo..zapalim 2,3 puta mesecno i to obavezno sativu, i idem na to da napravim kvalitetno ulje ,jer je u toj formi najkvalitetnija i najdelotvornija biljka na planeti za coveciji duh i telo,sto sam vec i probao ,a i leci sve zivo,poboljsava raspolozenje itd itd..jos jednom, hvala ovom forumu, adminima i pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima ..mozda sam ga malo oduzio,ali jbg to sam ja..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuturutu show, post: 729010, member: 76101"] Pozz svima,nov sam ovde,vec par meseci i cisto da se predstavim i zahvalim ljudima koji su osmislili ovaj forum i bozanskoj gandzi koja je spojila sve ove ljude,gde za cudo nevidjeno ,nema nacionalizma i previse mrznje i ovaj sajt ce definitivno trajati vekovima..inace ja sam strastveni ribolovac,muzicar,bubnjar tacnije,malo neshvacen lik dok me covek bolje ne upozna i zapamtite, 90% toga sto izgovorim i tvrdim ,na kraju se ali UVEK ispostavi da sam bio u pravu,jer znam o cemu pricam,nemam razloga da nekoga lazem i lazove najvise mrzim(zbog lazi sam najvise dugogodisnjih prijatelja izgubio) i Bogu hvala prosao sam nesto u zivotu i sve sam,ali glup nisam..inace, vutra mi je dosta pomogla u zivotu,ali sam je skoro pa batalio,jer sam je previse koristio,jedno 20god i jace, do pre 6,7 god i primetio sam da sam se bas dosta olenjio ,postao veoma razdrazljiv,depresivan,sto se obavezno desava ako se dugo koristi,promenio ponasanje,debilne navike (a imao i nekih drugih ozbiljnih problema,koji su Bogu hvala reseni jos pre deceniju) i naravno da ima vise dobrobiti nego mana,a i da se ne lazemo, previse duvanja ima i te kako posledice,dok je ulje nesto drugo..zapalim 2,3 puta mesecno i to obavezno sativu, i idem na to da napravim kvalitetno ulje ,jer je u toj formi najkvalitetnija i najdelotvornija biljka na planeti za coveciji duh i telo,sto sam vec i probao ,a i leci sve zivo,poboljsava raspolozenje itd itd..jos jednom, hvala ovom forumu, adminima i pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima ..mozda sam ga malo oduzio,ali jbg to sam ja.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom