Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vukhaler" data-source="post: 693452" data-attributes="member: 73304"><p>Pozdrav svima. Pišem iz Hrvatske, imam 30 i kusur godina. Nakon 20ak godina davanja odlučio sam se nešto sam uzgojiti jer ovo na cesti nema smisla više. Znam za Vas dugo, ali nisam imao potrebu da se registriram do sada. Do sada sam pronašao sve što me zanimalo. Nešto brže nešto sporije! U mjesec dana čitanja foruma upoznao i neke od Vas. Sve dobri ljudi. Krenuo sam sa CFL žaruljama pa budemo vidjeli što bude za godinu dana. Veliki pozdrav svima i ugodan dan. Čitamo se.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vukhaler, post: 693452, member: 73304"] Pozdrav svima. Pišem iz Hrvatske, imam 30 i kusur godina. Nakon 20ak godina davanja odlučio sam se nešto sam uzgojiti jer ovo na cesti nema smisla više. Znam za Vas dugo, ali nisam imao potrebu da se registriram do sada. Do sada sam pronašao sve što me zanimalo. Nešto brže nešto sporije! U mjesec dana čitanja foruma upoznao i neke od Vas. Sve dobri ljudi. Krenuo sam sa CFL žaruljama pa budemo vidjeli što bude za godinu dana. Veliki pozdrav svima i ugodan dan. Čitamo se. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom