Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Selena Luna" data-source="post: 639592" data-attributes="member: 69118"><p>Evo jedno zdravo svima...tražila sam po google razliku između muških i ženskih biljaka i izbacilo mi je između ostaloga i vutra. com...malo o sebi bez lokacijskih oznaka daako, putnik sam, volim putovati iako me neke stvari sada sputavaju u toj namjeri. Volim boraviti u prirodi, putujem šatorom ,to mi je najdraže od svega, najbolje spavam u šatoru i najljepše mi se probuditi sa pogledom na more, rijeku ,jezero ili bilo kakvu vodu. Volim vodu u bilo kojem obliku. Živim iza sedam brda i dolina i tu gradim svoj mali raj na palaneti. Nekć sam živjela po velikim gradovima i oduvijek sanjala o nekoj kućici daleko od razuzdane gomile. Moji hobiji su vrtlarenje, cvječarenje, životinjarenje , proučavanje ljudi i ljudskog ponašanja, isčudila sam se već skoro svemu i svačemu,najviše nažalost ljudskoj zlobi... iako volim i čuda i bajke..o napretku marihuane mislim da što bolje napreduje, raste to bolje i da je uistinu potrebna u svakodnevnom životu ne samo za naduvavanje i motaj dok imaš. Mislim da je to više od puno više toga, samog pušenja iz užitka. Mislim da sam se za sada dovoljno ako čak i ne previše predstavila ovdje. Mislim da me pere paranoja od javnosti, ali...ne znam...Isto tako vidim da se piše otvoreno o svemu i taj dio priče mi se sviđa jer mi je potrebna edukacija uz moju spontanost razvijanja sebe kao i svojh biljaka. Hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selena Luna, post: 639592, member: 69118"] Evo jedno zdravo svima...tražila sam po google razliku između muških i ženskih biljaka i izbacilo mi je između ostaloga i vutra. com...malo o sebi bez lokacijskih oznaka daako, putnik sam, volim putovati iako me neke stvari sada sputavaju u toj namjeri. Volim boraviti u prirodi, putujem šatorom ,to mi je najdraže od svega, najbolje spavam u šatoru i najljepše mi se probuditi sa pogledom na more, rijeku ,jezero ili bilo kakvu vodu. Volim vodu u bilo kojem obliku. Živim iza sedam brda i dolina i tu gradim svoj mali raj na palaneti. Nekć sam živjela po velikim gradovima i oduvijek sanjala o nekoj kućici daleko od razuzdane gomile. Moji hobiji su vrtlarenje, cvječarenje, životinjarenje , proučavanje ljudi i ljudskog ponašanja, isčudila sam se već skoro svemu i svačemu,najviše nažalost ljudskoj zlobi... iako volim i čuda i bajke..o napretku marihuane mislim da što bolje napreduje, raste to bolje i da je uistinu potrebna u svakodnevnom životu ne samo za naduvavanje i motaj dok imaš. Mislim da je to više od puno više toga, samog pušenja iz užitka. Mislim da sam se za sada dovoljno ako čak i ne previše predstavila ovdje. Mislim da me pere paranoja od javnosti, ali...ne znam...Isto tako vidim da se piše otvoreno o svemu i taj dio priče mi se sviđa jer mi je potrebna edukacija uz moju spontanost razvijanja sebe kao i svojh biljaka. Hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom