Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TechnoChrome ✌️" data-source="post: 619276" data-attributes="member: 38647"><p>Ovde sam od 2014 ja mislim,evo je 5.godina... naso sam vas jer sam imao problema sa outom,znaci poceo sam da growam pre nego sam upoznao ovaj kosmos od foruma... nisam nesto aktivan cesto jer sam prečešljao sve od a do š odavno Moram da budem iskren i upucujem respect ludaku jer je gromada od growera... Ni ostali nisu nista manje dobri Ali mi se njegov pristup nekako najvise svidja... Pusim gandzu vec sedam godina i nikakvog ni najmanjeg problema nisam imao ni sa zakonom ni sa sobom... Pre malo manje od mesec dana sam se setio da mi treba pauzica i evo od tad bez i jednog dima bez problema,NEMA ZAVISNOSTI Psiha po nekad potera Ali se to resi bilo čime sto odvuce paznju malo.... Za novu planiram da se preobrazim i takoo Pozdrav braćoo,udrite to vutrii,nema ničeg boljeg</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TechnoChrome ✌️, post: 619276, member: 38647"] Ovde sam od 2014 ja mislim,evo je 5.godina... naso sam vas jer sam imao problema sa outom,znaci poceo sam da growam pre nego sam upoznao ovaj kosmos od foruma... nisam nesto aktivan cesto jer sam prečešljao sve od a do š odavno Moram da budem iskren i upucujem respect ludaku jer je gromada od growera... Ni ostali nisu nista manje dobri Ali mi se njegov pristup nekako najvise svidja... Pusim gandzu vec sedam godina i nikakvog ni najmanjeg problema nisam imao ni sa zakonom ni sa sobom... Pre malo manje od mesec dana sam se setio da mi treba pauzica i evo od tad bez i jednog dima bez problema,NEMA ZAVISNOSTI Psiha po nekad potera Ali se to resi bilo čime sto odvuce paznju malo.... Za novu planiram da se preobrazim i takoo Pozdrav braćoo,udrite to vutrii,nema ničeg boljeg [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom