Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Orginal Gangster" data-source="post: 618502" data-attributes="member: 67105"><p>Pozdrav svima! Neki dan sam se registrirao mada sam prije mnogo godina bio član ovog foruma, dosta sam stariji, pametniji... Šta reći, strastveni sam pušač (zbog bolesti vjerojatno) duhana nikako da prestanem, evo prije 15-tak minuta se probudio ali neću zapalit jer kašljem ko' konj, volim popit koju kriglu pive, koja čaša vina... itd... Probo uzgojiti Stress Killer sortu ali zbog nestrpljivosti ništa od toga, sada je na redu Quick One (za nestrpljive, mada i ovom treba vremena) Pozdrav svima još jednom!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Orginal Gangster, post: 618502, member: 67105"] Pozdrav svima! Neki dan sam se registrirao mada sam prije mnogo godina bio član ovog foruma, dosta sam stariji, pametniji... Šta reći, strastveni sam pušač (zbog bolesti vjerojatno) duhana nikako da prestanem, evo prije 15-tak minuta se probudio ali neću zapalit jer kašljem ko' konj, volim popit koju kriglu pive, koja čaša vina... itd... Probo uzgojiti Stress Killer sortu ali zbog nestrpljivosti ništa od toga, sada je na redu Quick One (za nestrpljive, mada i ovom treba vremena) Pozdrav svima još jednom! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom