Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Xinam" data-source="post: 603427" data-attributes="member: 66071"><p>Pozdrav drugari, nov sam na sajtu i uopsteno moram priznati nisam mnogo upoznat sa temom "THc duze u organizmu itd", naime pustim vec oko 2 god, posl godinu i po aktivno (svaki dan po jedan, u posl vreme i do 3-4 dzointa". Moj problem lezi u tome što mi je telo postalo izuzetno slabo, imuni sitem uzasan itd zbig posla kojim se bavim znam da on ima veliki udeo i tome, ali sam pre mesec dana bio prinuđen da orestanem da pustim 20ak dana i sve se vratilo u normalu, odg. Koji me zanima je da li postoji mogućnost da je trava koju pustim (kupujem ne uzgajam niti znam iskreno) prskana sa nekim dodatnim stvarima koje bi mozda mogle dovesti do mog problema, sve sto znam o njoj je da se uzagaja u stanu pod lampama kako mi rece jednom prilikom, uvek uzimam od iste osobe, ako neko zna hvala mu unapred na odgovoru, iskreno jedini deo dana kad sam max opušten je uveče kad ispusim, a sad imam strah da je do toga, pa sam prestao pre par dana da vidim sta ce biti...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Xinam, post: 603427, member: 66071"] Pozdrav drugari, nov sam na sajtu i uopsteno moram priznati nisam mnogo upoznat sa temom "THc duze u organizmu itd", naime pustim vec oko 2 god, posl godinu i po aktivno (svaki dan po jedan, u posl vreme i do 3-4 dzointa". Moj problem lezi u tome što mi je telo postalo izuzetno slabo, imuni sitem uzasan itd zbig posla kojim se bavim znam da on ima veliki udeo i tome, ali sam pre mesec dana bio prinuđen da orestanem da pustim 20ak dana i sve se vratilo u normalu, odg. Koji me zanima je da li postoji mogućnost da je trava koju pustim (kupujem ne uzgajam niti znam iskreno) prskana sa nekim dodatnim stvarima koje bi mozda mogle dovesti do mog problema, sve sto znam o njoj je da se uzagaja u stanu pod lampama kako mi rece jednom prilikom, uvek uzimam od iste osobe, ako neko zna hvala mu unapred na odgovoru, iskreno jedini deo dana kad sam max opušten je uveče kad ispusim, a sad imam strah da je do toga, pa sam prestao pre par dana da vidim sta ce biti... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Ko ste i kako ste nas našli?
Predstavite se Vutra Forumu!
Bottom