Zdravo, ekipo, slobodno mogu reći PROSVETITELJA!
Verujem da iskustva foruma možete podeliti samo sa najbližim ljudima u koje imate beskrajno poverenje i sa kojima se razumete na poseban način (First rulle of Fight Club: Do not talk about Fight Club...). Tako sam i ja dospela ovde...
Za moje prisustvo na forumu zaslužan je moj muž
@Palac Zeleni
Moja ljubav prema čudesnoj biljci traje nešto više od dve decenije, ali se sa spoznajom i otkrivanjem čari uzgoja, moj odnos prema njoj dosta promenio - postala mi je još dragocenija, a ljubav još snažnija.
Kada dođete u zrelije godine, ne želite da po svaku cenu konzumirate svašta kada tačno znate šta vam je potrebno.
Kada sam prvi put probala Amnesia Gold koju je odgajio
@Palac Zeleni doživela sam taj prefinjeni rad, a lepota cele priče je u tome što je taj rad konstantan, uvek isti, uvek vrhunski i tačno ono što mi je oduvek bilo potrebno. Neću nikada zaboraviti ni iskustvo prve "berbe". Kakva radost & sreća!
Palac me polako uvodi u priču oko uzgoja, nesebično sa mnom deli svoje znanje i iskustvo, ali me je uputio na forum i dnevnike jer neke stvari prosto moraš da naučiš sam.
Dnevnici su pravo otkrovenje. Svaki izazov sa kojim se suočavate i načini rešavanja, kao i saveti koje razmenjujete za mene kao laika su dragoceni.
Znam da me čeka mnogo učenja, truda i izazova, ali sam unapred zahvalna za podršku i pomoć koju ću pronaći uz vas.
Ovo mi je jako važno i nadam se da neću biti krivo shvaćena - dobro sam pročitala pravila foruma i iako smo bračni par, držaću se pravila da ne govorim u množini i slično. Želja mi je da samostalno odgajim biljku i vaša podrška mi je potrebna.
Ukoliko moj post nije u skladu sa pravilima, molim vas da ga uklonite.
Još jednom veliki pozdrav svima i nadam se da sam dobrodošla.