Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Plant XL Fem Auto, 85W DIY LED, by @adri
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="adri" data-source="post: 470211" data-attributes="member: 51315"><p><strong>28. dan</strong></p><p></p><p><strong>Update:</strong></p><p></p><p><strong>08.07. </strong></p><p>Hebivetar izanalizira biljku, te je priblizin na 20cm od panela.</p><p>[ATTACH=full]95296[/ATTACH] </p><p>Zalivan sa 2L vode ph 6.6</p><p>Temp BOX: 29C</p><p>Vlaga BOX: ~53%</p><p></p><p><strong>09.07.</strong></p><p>Glavni vrh je malo poludio nulujem ga prema sredini.</p><p>[ATTACH=full]95297[/ATTACH] </p><p>Po danu (svitlo radi): </p><p>Temp BOX: 30.6C</p><p>Vlaga BOX: ~50%</p><p>Listovi: 27C / 28C</p><p></p><p>Navecer (po mraku) </p><p>Temp BOX: 24/25C</p><p>Vlaga BOX: ~50%</p><p>Listovi: 23C / 24C</p><p></p><p><strong>10.07. </strong></p><p>Glavni head u guja stilu po rubu pitara.</p><p>Izlaze mi dva nova buduća cvita ispod glavnog vrha, pustit cu ih da se rasire, pa ih zategnit.</p><p></p><p><strong>11.07.</strong></p><p>Iman filing da je stala sa rastom, bar nema onog ludila ka u 3. tjednu ili san se navika na zbunje u boxu.</p><p>Blizi mi se 4. tjedan, zemlja u koju san je stavio je Composana Blumerd, neznam dal kupovat plantelu. </p><p>Ne izgleda mi da cvita, bar ja to ne vidim.</p><p>Listovi su nazubljeni i malo usukani.</p><p>[ATTACH=full]95298[/ATTACH] </p><p></p><p><strong>12.07.</strong></p><p>A izgleda mi ok. Ponovo malo nulovanja...</p><p>Vidin dlake, kontan da krece preflower.</p><p>U apoteki nisan nasa crvenu već kafenu plantelu Cvet, lik me uvjerava da je ista ka crvena.</p><p>Po internet stranici unichema ispada samo "modernizacija" dizajna, gnojivo je valjda isto.</p><p></p><p><strong>13.07.</strong></p><p>A ovo je slika od danas:</p><p></p><p>[ATTACH=full]95300[/ATTACH] </p><p></p><p>[ATTACH=full]95301[/ATTACH] </p><p>Ona reste, virujen da je onda i sve zednija, cekan da pitar olaksa i onda jedno zalivanje od 4L vode. a ne 2/3L ka prije. </p><p></p><p><strong>Pitanja:</strong></p><p>Jel po vama starta preflower?</p><p>Mogu kupit kafenu plantela cvet?</p><p>Dal da nastavljam samo sa vodom?</p><p>Neka ric dvi na generalni dojam?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adri, post: 470211, member: 51315"] [B]28. dan[/B] [B]Update:[/B] [B]08.07. [/B] Hebivetar izanalizira biljku, te je priblizin na 20cm od panela. [ATTACH=full]95296[/ATTACH] Zalivan sa 2L vode ph 6.6 Temp BOX: 29C Vlaga BOX: ~53% [B]09.07.[/B] Glavni vrh je malo poludio nulujem ga prema sredini. [ATTACH=full]95297[/ATTACH] Po danu (svitlo radi): Temp BOX: 30.6C Vlaga BOX: ~50% Listovi: 27C / 28C Navecer (po mraku) Temp BOX: 24/25C Vlaga BOX: ~50% Listovi: 23C / 24C [B]10.07. [/B] Glavni head u guja stilu po rubu pitara. Izlaze mi dva nova buduća cvita ispod glavnog vrha, pustit cu ih da se rasire, pa ih zategnit. [B]11.07.[/B] Iman filing da je stala sa rastom, bar nema onog ludila ka u 3. tjednu ili san se navika na zbunje u boxu. Blizi mi se 4. tjedan, zemlja u koju san je stavio je Composana Blumerd, neznam dal kupovat plantelu. Ne izgleda mi da cvita, bar ja to ne vidim. Listovi su nazubljeni i malo usukani. [ATTACH=full]95298[/ATTACH] [B]12.07.[/B] A izgleda mi ok. Ponovo malo nulovanja... Vidin dlake, kontan da krece preflower. U apoteki nisan nasa crvenu već kafenu plantelu Cvet, lik me uvjerava da je ista ka crvena. Po internet stranici unichema ispada samo "modernizacija" dizajna, gnojivo je valjda isto. [B]13.07.[/B] A ovo je slika od danas: [ATTACH=full]95300[/ATTACH] [ATTACH=full]95301[/ATTACH] Ona reste, virujen da je onda i sve zednija, cekan da pitar olaksa i onda jedno zalivanje od 4L vode. a ne 2/3L ka prije. [B]Pitanja:[/B] Jel po vama starta preflower? Mogu kupit kafenu plantela cvet? Dal da nastavljam samo sa vodom? Neka ric dvi na generalni dojam? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Plant XL Fem Auto, 85W DIY LED, by @adri
Bottom