Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Plant XL Fem Auto, 85W DIY LED, by @adri
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="adri" data-source="post: 469034" data-attributes="member: 51315"><p>Pa ja san ti skonta, da ja nju držin cilo vrime(vec nekih tri tjedna na istoj visini jer je savijan u granama svaki dan, a sta ti kazes, djava ce joj bit, danas kalan 15cm pa ce mo vidit i zapisat ocitanja ;-)</p><p></p><p>EDIT: Ovo i jest experimentalni panel grow u osnovi...</p><p></p><p>EDIT2: Sad bas kontan, od kad san je krenio savijat od tad manje vise odrzavan istu visinu savijanjem grana, a u pocetku mi nije izgledala da se puno izduživa dok je sama isla uzbrdo, doduse u jednom trenu je poludila skroz pa san je nateza kako san zna. </p><p></p><p>od genetike u ovom hibridu znam da se sastoji bar po internetu: Blueberry, SuperSilverHaze, Ruderialis, a opet indika dominantna pa onda ni ovo Haze sta ima u njoj nema veze sa vanjskim izgledom zar ne? ili Ima?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adri, post: 469034, member: 51315"] Pa ja san ti skonta, da ja nju držin cilo vrime(vec nekih tri tjedna na istoj visini jer je savijan u granama svaki dan, a sta ti kazes, djava ce joj bit, danas kalan 15cm pa ce mo vidit i zapisat ocitanja ;-) EDIT: Ovo i jest experimentalni panel grow u osnovi... EDIT2: Sad bas kontan, od kad san je krenio savijat od tad manje vise odrzavan istu visinu savijanjem grana, a u pocetku mi nije izgledala da se puno izduživa dok je sama isla uzbrdo, doduse u jednom trenu je poludila skroz pa san je nateza kako san zna. od genetike u ovom hibridu znam da se sastoji bar po internetu: Blueberry, SuperSilverHaze, Ruderialis, a opet indika dominantna pa onda ni ovo Haze sta ima u njoj nema veze sa vanjskim izgledom zar ne? ili Ima? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Plant XL Fem Auto, 85W DIY LED, by @adri
Bottom