Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Kush & Bubba's Gift / LED / By FatOne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 670966" data-attributes="member: 55817"><p>Slazem se u potpunosti i djelimo isto misljenje, ja bih isto rađe isao sa jos jednom hranom pa vodom, ali ako uzmemo u obzir susenje substrata od flush ce trajati jos 4 dana sigurno prema jocerasnjem stanju. Znaci zalivanje moze ici tek tamo 20.2 i to je upitno. Eh sada ako se vodim po susenju substrata kod proslih zaljevanja ja njima sad nesmijem dati vis od 2l vode sa hranom sto je po meni za njihov uzrast nista, a opet zadnje zalivanje od cini mi se 3.5l su pile preko 30h, nakon 24h od zaljevanja je jos uvjek bio pun tanjuric. Ne znam kad su popile kad sam legao spavat. I dok sam ih flushao 5 dana poslje tog zaljevanja substrat je bio mokar. Povrsina suha ali bio prilicno tezak. To je bila greska, da sam znao koliko su zapravo u cvatu toga flusha nebi ni bilo.. Jer nije ni trebao, trebali smo samo produziti koji dan i dat dvije vode za redom i to bi bilo to.</p><p>Ovako sam u problemu kako god okrenuo. Ni prvi, a ni drugi nacin mi ne odgovara zbog paralelnog growa koji je startat tjedan dana prije nego je trebao i premalog boxa, jedina opcije povecanje drugog boxa ali mi to nije nikako financijski izvedivo, a nemam materijala od proslog boxa jer sam poklonio onom kom je trebalo.</p><p>Jer Automatik ce kroz dan dva trebat bit presađen a finalni pot mi je 30x30. Ova dva mala cu nekako uglavit između pota i zida boxa. Ali i te koje ostanu u malim potovima nece moc biti 2 tjedna nikako u ovim malim potovima.</p><p></p><p>Evo korijen je vec dolje znaci jos koji dan i automat treba u novi pot.</p><p>[ATTACH]319308[/ATTACH][ATTACH]319309[/ATTACH][ATTACH]319310[/ATTACH]</p><p>Javim se navecer u kutak, dok se probude pa ti sliknem trihome, gledao sam ih prekjuce bili su onako 10% prozirnih 70% bas onako mljecnih, ostalih 20% poceo prelaziti iz ciste bjele u neku zuckastu. MIslim da bi kroz 10 dana mogle bit barem na 80/20 mljecno/amber. Ali necemo gatat u prazno, nego procjeniti navece dok vidimo trihome. Kad ove malene idu prilicno brzo iako ih drzim na nizim temp da ih usporim malo. Pola njihovog dana im je temp oko 21-22, a druga polavica na 28-30°c jos uvjek su na 20/4.</p><p>Ako nista drugo, onda jedino sto preostaje skroz lagano susenje kojih 10 dana pod kontroliranim uvjetima, pa se dovrsi proces sazrijevanja kroz curring.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 670966, member: 55817"] Slazem se u potpunosti i djelimo isto misljenje, ja bih isto rađe isao sa jos jednom hranom pa vodom, ali ako uzmemo u obzir susenje substrata od flush ce trajati jos 4 dana sigurno prema jocerasnjem stanju. Znaci zalivanje moze ici tek tamo 20.2 i to je upitno. Eh sada ako se vodim po susenju substrata kod proslih zaljevanja ja njima sad nesmijem dati vis od 2l vode sa hranom sto je po meni za njihov uzrast nista, a opet zadnje zalivanje od cini mi se 3.5l su pile preko 30h, nakon 24h od zaljevanja je jos uvjek bio pun tanjuric. Ne znam kad su popile kad sam legao spavat. I dok sam ih flushao 5 dana poslje tog zaljevanja substrat je bio mokar. Povrsina suha ali bio prilicno tezak. To je bila greska, da sam znao koliko su zapravo u cvatu toga flusha nebi ni bilo.. Jer nije ni trebao, trebali smo samo produziti koji dan i dat dvije vode za redom i to bi bilo to. Ovako sam u problemu kako god okrenuo. Ni prvi, a ni drugi nacin mi ne odgovara zbog paralelnog growa koji je startat tjedan dana prije nego je trebao i premalog boxa, jedina opcije povecanje drugog boxa ali mi to nije nikako financijski izvedivo, a nemam materijala od proslog boxa jer sam poklonio onom kom je trebalo. Jer Automatik ce kroz dan dva trebat bit presađen a finalni pot mi je 30x30. Ova dva mala cu nekako uglavit između pota i zida boxa. Ali i te koje ostanu u malim potovima nece moc biti 2 tjedna nikako u ovim malim potovima. Evo korijen je vec dolje znaci jos koji dan i automat treba u novi pot. [ATTACH alt="20200216_140459.jpg"]319308[/ATTACH][ATTACH alt="20200216_140939.jpg"]319309[/ATTACH][ATTACH alt="20200216_141011.jpg"]319310[/ATTACH] Javim se navecer u kutak, dok se probude pa ti sliknem trihome, gledao sam ih prekjuce bili su onako 10% prozirnih 70% bas onako mljecnih, ostalih 20% poceo prelaziti iz ciste bjele u neku zuckastu. MIslim da bi kroz 10 dana mogle bit barem na 80/20 mljecno/amber. Ali necemo gatat u prazno, nego procjeniti navece dok vidimo trihome. Kad ove malene idu prilicno brzo iako ih drzim na nizim temp da ih usporim malo. Pola njihovog dana im je temp oko 21-22, a druga polavica na 28-30°c jos uvjek su na 20/4. Ako nista drugo, onda jedino sto preostaje skroz lagano susenje kojih 10 dana pod kontroliranim uvjetima, pa se dovrsi proces sazrijevanja kroz curring. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Kush & Bubba's Gift / LED / By FatOne
Bottom