Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Kush & Bubba's Gift / LED / By FatOne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 670917" data-attributes="member: 42275"><p>vidi kad ovako gledam slike i da se vodim po pistilima ne gledajuci trihome ja bi rekao da mogu jos da teraju,biljke su ti izuzetno zdrave to sam ti rekao vec par puta,da je prosto zao covek da ih poreze,aj ovako,imas dve verzije sta mozes da uradis,prva je ta da kao sto i sam kazes da su tek sad pokazale prvu glad-skladno stime mozes jos jednom da prehranis bioze i to sa pola doze blooma i full dozu p+ bez boostera i da posle te doze prehrane odradis jos jedno zalivanje vodom i kad se posusi supstrat od tog zadnjem zalivanje vode da odradis harves,tu ce automacki da ti se pomeri harvest za dve sedmice od danas,a druga verzija je da ides jos jedno zalivanje sa cistom vodom i kad se dobro posusi supstrat da odrdis harvest gde dovodimo u pitanje dali ce one biti dovoljno zrele,e sad opet kad pogledas neku razliku od prvog u odnosu na drugi predlog tu bi bile nijanse u pitanju ali ja dajem prednost prvom predlogu jeer tu bih mogao ovako vizualno da tvrdim da ces imati sazrevanje u fullu to je sigurno,jer ako racunamo pravo cvetanje od 25.12 one bi jos mogle da odrade sigurno 2 sedmice i osiguras sigurni potencijal njihov,e sad-sve zavisi od tvojih rokova i planiranja,sobzirom da imas vec pokrenut i drugi grow i da ti je potreban box vidi sta i kako,ali posto i sam kazes da nece zavrsiti za 10 dana sto govori da mozes da ih ostavis onda duze sto ih nebi prehranio jos jednom i stim osigurao pun potencijal bioza,znaci ne insistiram na nicem samo iznosim svoje vidjenje situacije sve je na tebi,jer neces se zajebati ni da je skines za 10 dana,mozda ne bi bilo to ono kako treba ali si usao u okvirno vreme harvesta,ja sam mnogo puta skidao biljke ranije i nadohnadjivao potencijal kroz kurjanje cvetova stim da sam uvek gledao da se okvirim u papire i ako sam znao da treba da teraju jos,naravno to sam promenio kod sebe i proradio na strpljenju dok cekam harvest i izasao iz sablona po papirima i poceo da pratim bioze odnosno pistile i trihome tacnije,a to sve zavisi opet od datih uslova a pogotovo kad je korenu malo hladnije pogotovo dok spava bioza tu zna da se vreme sazrevanja produzi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 670917, member: 42275"] vidi kad ovako gledam slike i da se vodim po pistilima ne gledajuci trihome ja bi rekao da mogu jos da teraju,biljke su ti izuzetno zdrave to sam ti rekao vec par puta,da je prosto zao covek da ih poreze,aj ovako,imas dve verzije sta mozes da uradis,prva je ta da kao sto i sam kazes da su tek sad pokazale prvu glad-skladno stime mozes jos jednom da prehranis bioze i to sa pola doze blooma i full dozu p+ bez boostera i da posle te doze prehrane odradis jos jedno zalivanje vodom i kad se posusi supstrat od tog zadnjem zalivanje vode da odradis harves,tu ce automacki da ti se pomeri harvest za dve sedmice od danas,a druga verzija je da ides jos jedno zalivanje sa cistom vodom i kad se dobro posusi supstrat da odrdis harvest gde dovodimo u pitanje dali ce one biti dovoljno zrele,e sad opet kad pogledas neku razliku od prvog u odnosu na drugi predlog tu bi bile nijanse u pitanju ali ja dajem prednost prvom predlogu jeer tu bih mogao ovako vizualno da tvrdim da ces imati sazrevanje u fullu to je sigurno,jer ako racunamo pravo cvetanje od 25.12 one bi jos mogle da odrade sigurno 2 sedmice i osiguras sigurni potencijal njihov,e sad-sve zavisi od tvojih rokova i planiranja,sobzirom da imas vec pokrenut i drugi grow i da ti je potreban box vidi sta i kako,ali posto i sam kazes da nece zavrsiti za 10 dana sto govori da mozes da ih ostavis onda duze sto ih nebi prehranio jos jednom i stim osigurao pun potencijal bioza,znaci ne insistiram na nicem samo iznosim svoje vidjenje situacije sve je na tebi,jer neces se zajebati ni da je skines za 10 dana,mozda ne bi bilo to ono kako treba ali si usao u okvirno vreme harvesta,ja sam mnogo puta skidao biljke ranije i nadohnadjivao potencijal kroz kurjanje cvetova stim da sam uvek gledao da se okvirim u papire i ako sam znao da treba da teraju jos,naravno to sam promenio kod sebe i proradio na strpljenju dok cekam harvest i izasao iz sablona po papirima i poceo da pratim bioze odnosno pistile i trihome tacnije,a to sve zavisi opet od datih uslova a pogotovo kad je korenu malo hladnije pogotovo dok spava bioza tu zna da se vreme sazrevanja produzi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Power Kush & Bubba's Gift / LED / By FatOne
Bottom