Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 521251" data-attributes="member: 76570"><p>Ovo se popularno kod seljaka zove "paučina" , bjele je boje i prvenstveno služi da se tek posađeno bilje(uglavnom kupusnjače i salate) zaštite od mraza i krupe..znam da npr., salata mlada tek posađena,prekrije se paučinom koja se miče samo par puta tjekom uzgoja radi poljevanja i prehrane) ,zatim se vraća i ostavlja se do desetak dana prije berbe(o salati pričam)i da, uvjek je vlažna zemlja što je razumljivo budući da se najviše koristi zimi i jeseni, sigurno može poslužiti svrsi posebno ako prvo stavimo nekakvu mlač ili slamu pa onda prekrijemo s "paučinom". Definitivno neće isušiti zemlju i ako je mjesec dana suša.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 521251, member: 76570"] Ovo se popularno kod seljaka zove "paučina" , bjele je boje i prvenstveno služi da se tek posađeno bilje(uglavnom kupusnjače i salate) zaštite od mraza i krupe..znam da npr., salata mlada tek posađena,prekrije se paučinom koja se miče samo par puta tjekom uzgoja radi poljevanja i prehrane) ,zatim se vraća i ostavlja se do desetak dana prije berbe(o salati pričam)i da, uvjek je vlažna zemlja što je razumljivo budući da se najviše koristi zimi i jeseni, sigurno može poslužiti svrsi posebno ako prvo stavimo nekakvu mlač ili slamu pa onda prekrijemo s "paučinom". Definitivno neće isušiti zemlju i ako je mjesec dana suša. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
Bottom