Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vilette" data-source="post: 408051" data-attributes="member: 7414"><p>Jos kad vidim koje su trenutne cijene u mojem kraju, ja sam prezadovoljan. Itekako dobra zimnica je spremljena, a da me uopce nije bilo. Zato ne razumijem zasto ovdje toliko skepticnih odgovora oko te sadnje ostavi i poberi. Normalno da nista nece izrast ako vi samo sjemenku ubodete u zemlju na sajtu. Al ako se biljke najprije stave u male posude i zatim presade u kvalitetne rupe na sajtu , ispunjene kvalitetnom zemljom tu rezultat nece izostat. Vjerujem da ima jos ljudi, koji rade kao i ja pa dajmo podrsku onim koji zele pokusat. Mislim da je rizik u mojemslucaju mnogo manji nego nekog ko svaki dan odlazi na sajt. Primjerice ja sad kad sam otiso na moj nakon 6 mj , vec 500 m prije mog sajta primjetio sam da niko nije mjesecima ni blizu prolazio. Neki frendovi imali su growove gdje su svaki dan odlazili zaljevat i redovito gnojit a rezultati manji nego meni koji sam tuko sezonu u njemackoj</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vilette, post: 408051, member: 7414"] Jos kad vidim koje su trenutne cijene u mojem kraju, ja sam prezadovoljan. Itekako dobra zimnica je spremljena, a da me uopce nije bilo. Zato ne razumijem zasto ovdje toliko skepticnih odgovora oko te sadnje ostavi i poberi. Normalno da nista nece izrast ako vi samo sjemenku ubodete u zemlju na sajtu. Al ako se biljke najprije stave u male posude i zatim presade u kvalitetne rupe na sajtu , ispunjene kvalitetnom zemljom tu rezultat nece izostat. Vjerujem da ima jos ljudi, koji rade kao i ja pa dajmo podrsku onim koji zele pokusat. Mislim da je rizik u mojemslucaju mnogo manji nego nekog ko svaki dan odlazi na sajt. Primjerice ja sad kad sam otiso na moj nakon 6 mj , vec 500 m prije mog sajta primjetio sam da niko nije mjesecima ni blizu prolazio. Neki frendovi imali su growove gdje su svaki dan odlazili zaljevat i redovito gnojit a rezultati manji nego meni koji sam tuko sezonu u njemackoj [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
Bottom