Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vilette" data-source="post: 408020" data-attributes="member: 7414"><p>Evo mene opet. ja sam onaj sta radi u inostranstvu i ovo mi je 3 grow posadi, odradi sezonu u svabiji, vrati se i poberi. Znaci nakon uspjesne prosle godine kad sam od 11 posadjenih izvuko 8 mrcina ( jer je bilo kise ), ove sezone sam puknuo 21 komad. Malo sam ocekivo jer sam znao da je sezona bilo jako susna, tj i po 30 dana nije bilo kise. uglavnom, pronaso sam nevjerovatnih 16 komada, istina nekoliko ih je veoma malih ali ima i mrcina tako da sam presretan. sorte su bile 10 special queena ( RQS), 1 incredibile bulk (dr. krippling ) , 5 Afro kush ( tropical seed ) , New york diesel (Gw genetics ). Dosta mi je i budj sjebala, al to su opet odlicni rezltati za nekog ko uopce nije bio kod tog grow-a vec je odradio sezonu u njemackoj. Rezime svega, svi vi koji vas puca paranoja, nadjite dobar sajt , iskopat duboke rupe, ispunit kupljenom zemljom,presadit male biljkice i zalit jednom i vise ne uopce dolazit. zapamtite samo duboke rupe i kupljena zemlja i rezultat nece izostat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vilette, post: 408020, member: 7414"] Evo mene opet. ja sam onaj sta radi u inostranstvu i ovo mi je 3 grow posadi, odradi sezonu u svabiji, vrati se i poberi. Znaci nakon uspjesne prosle godine kad sam od 11 posadjenih izvuko 8 mrcina ( jer je bilo kise ), ove sezone sam puknuo 21 komad. Malo sam ocekivo jer sam znao da je sezona bilo jako susna, tj i po 30 dana nije bilo kise. uglavnom, pronaso sam nevjerovatnih 16 komada, istina nekoliko ih je veoma malih ali ima i mrcina tako da sam presretan. sorte su bile 10 special queena ( RQS), 1 incredibile bulk (dr. krippling ) , 5 Afro kush ( tropical seed ) , New york diesel (Gw genetics ). Dosta mi je i budj sjebala, al to su opet odlicni rezltati za nekog ko uopce nije bio kod tog grow-a vec je odradio sezonu u njemackoj. Rezime svega, svi vi koji vas puca paranoja, nadjite dobar sajt , iskopat duboke rupe, ispunit kupljenom zemljom,presadit male biljkice i zalit jednom i vise ne uopce dolazit. zapamtite samo duboke rupe i kupljena zemlja i rezultat nece izostat [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Posadi - ostavi - poberi (POP)
Bottom