Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Pomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rapid" data-source="post: 798628" data-attributes="member: 85768"><p>Sta se tice Splita u zadnjih par tjedana uvik poljubim vrata.Ka rade od 10 i cekam da otvore.11 uri,12 uri i dalje ista prica (zatvoreno) i odem ca.Posli zovem na telefon i nemaju ono sta mi triba a na web stranici nije oznaceno da nemaju. Pa pitam oce li dobivat i ka da oce ali ne znaju kad. Sve u svemu krajnje lose i priko neke stvari rade.A valjda su i svjesni da na takav nacin gube ljude koji bi tili potrosit koji dinar u njih.Ne mogu razumit taj nacin poslovanja,ali eto njima na dusu.</p><p>Ja osobno nemam namjeru gubit vrime vise za imat konta s njima.Ides da bi nesto obavia a na kraju se samo izživciras i takav odes ca.</p><p>Totalni promasaj sve u svemu,volia bi da nije tako ali sta je tu je.Nadam se da ce se to prominit u skoroj buducnosti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rapid, post: 798628, member: 85768"] Sta se tice Splita u zadnjih par tjedana uvik poljubim vrata.Ka rade od 10 i cekam da otvore.11 uri,12 uri i dalje ista prica (zatvoreno) i odem ca.Posli zovem na telefon i nemaju ono sta mi triba a na web stranici nije oznaceno da nemaju. Pa pitam oce li dobivat i ka da oce ali ne znaju kad. Sve u svemu krajnje lose i priko neke stvari rade.A valjda su i svjesni da na takav nacin gube ljude koji bi tili potrosit koji dinar u njih.Ne mogu razumit taj nacin poslovanja,ali eto njima na dusu. Ja osobno nemam namjeru gubit vrime vise za imat konta s njima.Ides da bi nesto obavia a na kraju se samo izživciras i takav odes ca. Totalni promasaj sve u svemu,volia bi da nije tako ali sta je tu je.Nadam se da ce se to prominit u skoroj buducnosti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Pomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow
Bottom