Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 436335" data-attributes="member: 47693"><p>Posto je dnevnik jos otvoren mogu da dodam jos ovo..</p><p>Jack osusen i otriman te je iz njega izaslo dodatne 4 i po tegle ili 120 gr + 1 tegla full puna popcorna.</p><p>Ukupno dobio sam 440 gr hedovine i 110 popcorna ili ukupno 550 grama visokokvalitetne vuve.</p><p>Nisam ocekivao ovoliko mada sam se nadao da cu dobiti pristojnu kolicinu da me pokrije do sledeceg growa ali ovo ima da me pokrije sledece pola godine i vise.</p><p></p><p>U ovom growu koristio sam manje vise sve tehnike koje se koriste od lst pa supercropanja, lolipopa i dobrano defolijaciju.</p><p>Dali se ovo sve isplatilo procenite sami, ja mislim da jeste.</p><p></p><p>Za kraj moram pohvaliti Biobizz iako sam imao mali lockout koji sam jako brzo sanirao flushanjem.</p><p>Iako kazu da je yield manji nego sa mineralnim gjubrivima meni ne izgleda tako, verovatno jeste.</p><p></p><p>Licno mogu da potvrdim da organski uzgojena vuva ima neprevazidjen ukus i dim i nisam nikad imao priliku da probam ovako ukusnu travu.</p><p>Nije subjektivni utisak jer sam ja uzgojio.</p><p>Ukus i miris su fantasticni a rad je vrhunski.</p><p>Jedino mi se ne svidja ukus od Jack-a jer ima neki cudan miris(doduse nije uopste iskjuran) koji je vrlo verovatno cuveni Haze jer ne znam i ne mogu da isti opisem.</p><p>Sladunjav, veoma pun dim.</p><p>Mogu da pogodim taj miris i ukus pa da je jedan od hiljadu.</p><p></p><p>Proslo je mesec i nesto od kada su Mazar, BB i WW na kjuranje pa sada mogu reci da su koliko toliko spremne za smoke reporte koje slede.</p><p>Za samo mesec dana kjuranja ukus i rad su neverovatno razliciti..</p><p>Kako ce tek biti za par meseca to ostaje da se vidi.</p><p></p><p>Pozdrav i cuvajte se.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 436335, member: 47693"] Posto je dnevnik jos otvoren mogu da dodam jos ovo.. Jack osusen i otriman te je iz njega izaslo dodatne 4 i po tegle ili 120 gr + 1 tegla full puna popcorna. Ukupno dobio sam 440 gr hedovine i 110 popcorna ili ukupno 550 grama visokokvalitetne vuve. Nisam ocekivao ovoliko mada sam se nadao da cu dobiti pristojnu kolicinu da me pokrije do sledeceg growa ali ovo ima da me pokrije sledece pola godine i vise. U ovom growu koristio sam manje vise sve tehnike koje se koriste od lst pa supercropanja, lolipopa i dobrano defolijaciju. Dali se ovo sve isplatilo procenite sami, ja mislim da jeste. Za kraj moram pohvaliti Biobizz iako sam imao mali lockout koji sam jako brzo sanirao flushanjem. Iako kazu da je yield manji nego sa mineralnim gjubrivima meni ne izgleda tako, verovatno jeste. Licno mogu da potvrdim da organski uzgojena vuva ima neprevazidjen ukus i dim i nisam nikad imao priliku da probam ovako ukusnu travu. Nije subjektivni utisak jer sam ja uzgojio. Ukus i miris su fantasticni a rad je vrhunski. Jedino mi se ne svidja ukus od Jack-a jer ima neki cudan miris(doduse nije uopste iskjuran) koji je vrlo verovatno cuveni Haze jer ne znam i ne mogu da isti opisem. Sladunjav, veoma pun dim. Mogu da pogodim taj miris i ukus pa da je jedan od hiljadu. Proslo je mesec i nesto od kada su Mazar, BB i WW na kjuranje pa sada mogu reci da su koliko toliko spremne za smoke reporte koje slede. Za samo mesec dana kjuranja ukus i rad su neverovatno razliciti.. Kako ce tek biti za par meseca to ostaje da se vidi. Pozdrav i cuvajte se. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom