Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 427876" data-attributes="member: 47693"><p>Mazar i Blueberry su u mraku od Utorka i ostaju tamo do sutra uvece i idu pod makaze.</p><p></p><p>White Widow u Boxu zajedno sa Jackom koji nema ni naznake za mlecnih dok je udovica skoro sve milky i tek poneki amber..verujem da ce i ona ici pod noz za maximum 3-4 dana, eventualno dan dva plus minus.</p><p></p><p>Mogu se pohvaliti da mi je prvenac pristojan bez vecih problema osim PK lockouta koji je saniran u roku od par dana i biljke su se oporavile veoma brzo.</p><p></p><p>Dali je lockout izazvan od previse N ili je posledica root aphidsa(definitivno su root aphids) ne znam, ali znam da je WW yield prepolovljen, dok su ostale najmanje 25-30% manje nego sto bi realno trebalo.</p><p>Sva sreca sto verovatno nije uticalo na kvalitet dima jer ono sto sam "iskjurao" desetak dana bilo je zaista vrhunski dim.</p><p>Smoke report sledi za jedno desetak dana dok se oni headovi koje sam ubrao pre 10 dana malcice iskjuraju.</p><p>U toku je vegetacija nekoliko strainova.</p><p>Krckaju se:</p><p>Soma Lavender, Sannies Jack, Herijuana, Sugar Punch, Shackzilla, Escobar Chocolate Rain i Chocolate Cheese takodje od Escobara.</p><p>Bice malo guzve i borbe oko njih ali nije strasno jer imam backup boxic za nekoliko biljaka ukoliko smetaju u Homeboxu.</p><p></p><p>Otvaram novi dnevnik odmah cim uzmem foto aparat iz servisa, ako se uopste popravlja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 427876, member: 47693"] Mazar i Blueberry su u mraku od Utorka i ostaju tamo do sutra uvece i idu pod makaze. White Widow u Boxu zajedno sa Jackom koji nema ni naznake za mlecnih dok je udovica skoro sve milky i tek poneki amber..verujem da ce i ona ici pod noz za maximum 3-4 dana, eventualno dan dva plus minus. Mogu se pohvaliti da mi je prvenac pristojan bez vecih problema osim PK lockouta koji je saniran u roku od par dana i biljke su se oporavile veoma brzo. Dali je lockout izazvan od previse N ili je posledica root aphidsa(definitivno su root aphids) ne znam, ali znam da je WW yield prepolovljen, dok su ostale najmanje 25-30% manje nego sto bi realno trebalo. Sva sreca sto verovatno nije uticalo na kvalitet dima jer ono sto sam "iskjurao" desetak dana bilo je zaista vrhunski dim. Smoke report sledi za jedno desetak dana dok se oni headovi koje sam ubrao pre 10 dana malcice iskjuraju. U toku je vegetacija nekoliko strainova. Krckaju se: Soma Lavender, Sannies Jack, Herijuana, Sugar Punch, Shackzilla, Escobar Chocolate Rain i Chocolate Cheese takodje od Escobara. Bice malo guzve i borbe oko njih ali nije strasno jer imam backup boxic za nekoliko biljaka ukoliko smetaju u Homeboxu. Otvaram novi dnevnik odmah cim uzmem foto aparat iz servisa, ako se uopste popravlja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom