Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Triptank" data-source="post: 427287" data-attributes="member: 44738"><p>Ne vjeruješ da na balkan šalju robu loše kvalitete? Za supstrat potgrond h ne mogu tvrditi da je lošiji plasiran za nas balkance a za njih kvalitetniji. Ali mogu tvrditi jer sam se uvjerio u loše skladištenje zemlje, vidio kako u bauhausu vreće zemlje nabacane na utvorenom i mokre od kiše čekaju da ih netko kupi. Ako već misliš da su floskule ovo što govorim, možda bi trebao vjerovati gospodji koja je dala ovu izjavu:</p><p>"Pri ovakvom postojećem stanju, često dolazi do situacija da, ako se u EU proizvede nešto što nije pogodno za probavni sistem stanovnika zapadne Evrope, kao u slučaju afere Dr. Oetker, BiH postaje prodajno mjesto kontaminirane hrane. Uprkos opšteprisutnom stereotipu da sve što se proizvede u Njemačkoj mora biti dobro i kvalitetno, ovaj skandal dokazuje suprotno. Inače, u svim prehrambenim tvornicama širom Evrope se prave drugačiji proizvodi za domaće tržište i za tržište EU, a drugačiji za izvoz u zemlje trećeg svijeta. Zato dragi sugrađani, ako već ne želite da kupujete domaće proizvode kako biste ojačali bh. ekonomiju i kako bi više novca ostajalo u državi, onda bar počnite kupovati domaće proizvode kako ne biste bili kontejnjer u koji EU odlaže svoj otpad", navodi Esma Žuna-Zjajo, dipl. ing. prehrambene tehnologije</p><p>Ovo primjer prehrambenih proizvoda, a ne vjerujem da samo lošiju hranu šalju, to se radi i sa elektronikom, odjećom, automobilima itd</p><p>I osobno sam se uvjerio u drugačiji okus i miris raznih prehrambenih proizvoda na našem tržištu i njemačkom tržištu. Inače sestrična mi živi u Stuttgartu, tako da sam imao prilike "dotaknuti rukom te proizvode".</p><p>Kažeš da je klasman iste kvalitete kao plagron, 70l potgrond h košta 60 kn, a ja sam 100l plagron lightmixa platio malo više od 200kn. </p><p>Svako dobro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Triptank, post: 427287, member: 44738"] Ne vjeruješ da na balkan šalju robu loše kvalitete? Za supstrat potgrond h ne mogu tvrditi da je lošiji plasiran za nas balkance a za njih kvalitetniji. Ali mogu tvrditi jer sam se uvjerio u loše skladištenje zemlje, vidio kako u bauhausu vreće zemlje nabacane na utvorenom i mokre od kiše čekaju da ih netko kupi. Ako već misliš da su floskule ovo što govorim, možda bi trebao vjerovati gospodji koja je dala ovu izjavu: "Pri ovakvom postojećem stanju, često dolazi do situacija da, ako se u EU proizvede nešto što nije pogodno za probavni sistem stanovnika zapadne Evrope, kao u slučaju afere Dr. Oetker, BiH postaje prodajno mjesto kontaminirane hrane. Uprkos opšteprisutnom stereotipu da sve što se proizvede u Njemačkoj mora biti dobro i kvalitetno, ovaj skandal dokazuje suprotno. Inače, u svim prehrambenim tvornicama širom Evrope se prave drugačiji proizvodi za domaće tržište i za tržište EU, a drugačiji za izvoz u zemlje trećeg svijeta. Zato dragi sugrađani, ako već ne želite da kupujete domaće proizvode kako biste ojačali bh. ekonomiju i kako bi više novca ostajalo u državi, onda bar počnite kupovati domaće proizvode kako ne biste bili kontejnjer u koji EU odlaže svoj otpad", navodi Esma Žuna-Zjajo, dipl. ing. prehrambene tehnologije Ovo primjer prehrambenih proizvoda, a ne vjerujem da samo lošiju hranu šalju, to se radi i sa elektronikom, odjećom, automobilima itd I osobno sam se uvjerio u drugačiji okus i miris raznih prehrambenih proizvoda na našem tržištu i njemačkom tržištu. Inače sestrična mi živi u Stuttgartu, tako da sam imao prilike "dotaknuti rukom te proizvode". Kažeš da je klasman iste kvalitete kao plagron, 70l potgrond h košta 60 kn, a ja sam 100l plagron lightmixa platio malo više od 200kn. Svako dobro [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom