Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 427226" data-attributes="member: 47693"><p>Ne vidim zasto mislis da je rasprava otisla u pogresnom smeru samo zato sto sam te pitao dali si ikad usporedio pot i neki drugi supstrat?</p><p>Ocigledno si nesto krivo shvatio jer ja nisam imao namere niti zeleo da te bilo kako uvredim pa ako si se tako osetio izvini.</p><p></p><p>Potground je po mom skromnom iskustvu vrhunski supstrat i nije nista losiji od Plagron koji preporucujes.</p><p></p><p>Ja forum vidim kao razmena iskustava u cilju sticanja vise znanja pa zato opusteno i slobodno pisi.</p><p>Ne vidim da to sto pises je spam zato slobodno opleti ako imas nesto da dodas, pitas ili slicno.</p><p></p><p>Grow je pri kraju, hvala.</p><p></p><p>Nisam u mogucnosti da uzmem Plagron i odgovarao bi mi eventualno Bat mix jer za sledeci grow koristicu Buffertabse ali sam zato uzeo par vreca Gold Label Light mix i Special Mix jer breeder koristi isti i navodno ima najbolju simbiozu od svega sto je probao, a verujem da je probao sve moguce supstrate.</p><p></p><p>Prebacio sam se na Fungus Gnatse ne znam ni sam zasto, verovatno kao usporedba kako ne bi ostalo od growa nista jer su stvarno terminatori.</p><p>Ne znam dali se mogu kod naci naci Nematode i dali se uopste mogu naruciti preko interneta jer su specificni za slanje i mora biti odredjena temperatura(hladno) i ako mogu naci svakako cu uzeti Nematode.</p><p>Za par dana grow je gotov i skidam biljke pa videcemo sta sve ima u zemlji.</p><p>Cak mislim da su ove zivinke u boxu od onda od kada se pojavilo ono belo na gornjoj povrsini zemlje.</p><p></p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 427226, member: 47693"] Ne vidim zasto mislis da je rasprava otisla u pogresnom smeru samo zato sto sam te pitao dali si ikad usporedio pot i neki drugi supstrat? Ocigledno si nesto krivo shvatio jer ja nisam imao namere niti zeleo da te bilo kako uvredim pa ako si se tako osetio izvini. Potground je po mom skromnom iskustvu vrhunski supstrat i nije nista losiji od Plagron koji preporucujes. Ja forum vidim kao razmena iskustava u cilju sticanja vise znanja pa zato opusteno i slobodno pisi. Ne vidim da to sto pises je spam zato slobodno opleti ako imas nesto da dodas, pitas ili slicno. Grow je pri kraju, hvala. Nisam u mogucnosti da uzmem Plagron i odgovarao bi mi eventualno Bat mix jer za sledeci grow koristicu Buffertabse ali sam zato uzeo par vreca Gold Label Light mix i Special Mix jer breeder koristi isti i navodno ima najbolju simbiozu od svega sto je probao, a verujem da je probao sve moguce supstrate. Prebacio sam se na Fungus Gnatse ne znam ni sam zasto, verovatno kao usporedba kako ne bi ostalo od growa nista jer su stvarno terminatori. Ne znam dali se mogu kod naci naci Nematode i dali se uopste mogu naruciti preko interneta jer su specificni za slanje i mora biti odredjena temperatura(hladno) i ako mogu naci svakako cu uzeti Nematode. Za par dana grow je gotov i skidam biljke pa videcemo sta sve ima u zemlji. Cak mislim da su ove zivinke u boxu od onda od kada se pojavilo ono belo na gornjoj povrsini zemlje. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom