Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 427200" data-attributes="member: 47693"><p>Znam da je cista ko suza jer sam proverio zemlju kroz mikroskop kada sam presadjivao biljke i ne verujem u te floskule da kao na Balkan salju robu skart kvalitete.</p><p>Sigurno bi se Nemci ili na primer neki Danci smarali da otvaraju posebnu liniju za supstrat samo da bi ovde poslali los kvalitet pogotovo sto iste floskule plasiraju ljudi koji nisu rukom dotakli te proizvode.</p><p></p><p>Jesi koristio Potground nekad?Otvorio vrecu i usporedio sadrzaj sa drugim supstratom?</p><p></p><p>Shvacam da ti zelis pomoci i to je u redu, ali u linku koji si stavio ima samo jedan odlican savet a to je:</p><p></p><p>One lesson is: <a href="http://www.bigbudsmag.com/?p=860" target="_blank">disregard much of the advice you find on grow forums</a>. Most of it is guesswork.</p><p>Lik daje savet da se koristi hydro..kao da hydro ne moze imati gnatse, bas suprotno ima.</p><p></p><p>Kako god ako su fungus gnatsi ne bi ostao ni jedan headic pa su vrlo verovatno springtailsi ili benefitial mite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 427200, member: 47693"] Znam da je cista ko suza jer sam proverio zemlju kroz mikroskop kada sam presadjivao biljke i ne verujem u te floskule da kao na Balkan salju robu skart kvalitete. Sigurno bi se Nemci ili na primer neki Danci smarali da otvaraju posebnu liniju za supstrat samo da bi ovde poslali los kvalitet pogotovo sto iste floskule plasiraju ljudi koji nisu rukom dotakli te proizvode. Jesi koristio Potground nekad?Otvorio vrecu i usporedio sadrzaj sa drugim supstratom? Shvacam da ti zelis pomoci i to je u redu, ali u linku koji si stavio ima samo jedan odlican savet a to je: One lesson is: [URL='http://www.bigbudsmag.com/?p=860']disregard much of the advice you find on grow forums[/URL]. Most of it is guesswork. Lik daje savet da se koristi hydro..kao da hydro ne moze imati gnatse, bas suprotno ima. Kako god ako su fungus gnatsi ne bi ostao ni jedan headic pa su vrlo verovatno springtailsi ili benefitial mite. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom