Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 426986" data-attributes="member: 47693"><p>Nije growanje tako bezizleno i lako kao sto nekima izgleda.</p><p></p><p>I pored svakodnevnog negovanja biljaka i svu paznju koje dobijaju problemi su kako meni izgleda sastavni deo ovog hobija.</p><p>Razni lockouti, zasicenja, trovanja, bolesti, nametnici, jako svetlo, slabo svetlo, previse vode, malo vode, slaba ventilacija, previse jaka ventilacija itd itd.</p><p></p><p>Vege faza je prosla bez problema i biljke su bile super ali negde par nedelja u flower fazi poceli su problemi sa rastom i usporavanjem za koje sam mislio da je posledica hladnih korena jer nisam nikako uspevao da zagrejem taj donji deo iako je temperatura sobe i boxa bila oko 25c pa su potovi na dodir uvek bili hladnjikavi.</p><p></p><p>Usledilo je N trovanje pa sam bio ubedjen da je to uzrog usporenog rasta i pumpanja budova jer su definitivno prestali da se pumpaju nakon prvih par nedelja kada su poceli explozivan rast i prestali.</p><p></p><p>Danas ceprkam po boxu i skupljam par osusenih listova i premestam potove kad vidim na tamnome potu nesto mrda.</p><p>Podignem pot i uzmem podmetac i sta da vidim..jedno 20 belih gamadi jurcaju levo desno..ono malo zemlje sto izlazi prilikom runoffa sam proceprkao i poceli su da gmize jos vise.</p><p>Prosunjam po forumu i netu i vidim da su Root Aphids..Znaci preventivno prskanje sa Neem-om nije pomoglo..</p><p>Zato su takve kao prepolovljene..takav ce biti i prinos..nije strasno ali nervira me to sto nisam ranije primetio.</p><p>Verujem da je sad pri kraju djaba i duvan i slicni pripravci.</p><p></p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 426986, member: 47693"] Nije growanje tako bezizleno i lako kao sto nekima izgleda. I pored svakodnevnog negovanja biljaka i svu paznju koje dobijaju problemi su kako meni izgleda sastavni deo ovog hobija. Razni lockouti, zasicenja, trovanja, bolesti, nametnici, jako svetlo, slabo svetlo, previse vode, malo vode, slaba ventilacija, previse jaka ventilacija itd itd. Vege faza je prosla bez problema i biljke su bile super ali negde par nedelja u flower fazi poceli su problemi sa rastom i usporavanjem za koje sam mislio da je posledica hladnih korena jer nisam nikako uspevao da zagrejem taj donji deo iako je temperatura sobe i boxa bila oko 25c pa su potovi na dodir uvek bili hladnjikavi. Usledilo je N trovanje pa sam bio ubedjen da je to uzrog usporenog rasta i pumpanja budova jer su definitivno prestali da se pumpaju nakon prvih par nedelja kada su poceli explozivan rast i prestali. Danas ceprkam po boxu i skupljam par osusenih listova i premestam potove kad vidim na tamnome potu nesto mrda. Podignem pot i uzmem podmetac i sta da vidim..jedno 20 belih gamadi jurcaju levo desno..ono malo zemlje sto izlazi prilikom runoffa sam proceprkao i poceli su da gmize jos vise. Prosunjam po forumu i netu i vidim da su Root Aphids..Znaci preventivno prskanje sa Neem-om nije pomoglo.. Zato su takve kao prepolovljene..takav ce biti i prinos..nije strasno ali nervira me to sto nisam ranije primetio. Verujem da je sad pri kraju djaba i duvan i slicni pripravci. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom