Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 425163" data-attributes="member: 47693"><p>Cini mi se da sam skoro unistio grow prateci tablicu od BioBizz-a.</p><p>Iako sam bio vise nego oprezan sa doziranjem i davao im gjubrivo jednom nedeljno ili svako drugo-trece zalivanje.</p><p>Stavjao sam skoro pola nego sto BB preporucuje ali oni guraju N skoro u svaki njihov proizvod kao sto sam vec napisao.</p><p>Proslo je vise od 14 dana od kada sam im dao djubriva(samo Jacku dajem malo TopMax i BioGrow) i umesto da se ljubicasto-plavo povlaci izgleda da se vise i vise pojavljuje.</p><p>Vode piju sa istim intenzitetom pa cak izgleda mi kao da traze vise a temperature su malo nize.</p><p>Definitivno je bloom prekinut ili veoma usporen zbog trovanja i lockouta..moja sreca ako izvucem bar nesto od nesto.</p><p>Skolski primer kako izgleda trovanje N i lockout P i K.</p><p>Pogledajte samo listove od pola prema spolja kakve su boje..ne vidi se bas najbolje ali imaju boju kao mastilo kada se prospe sa petrolej nijansama.</p><p></p><p>P.s</p><p>Namerno ostavljam ove fotke</p><p>u orginalnoj velicini kako bi mogli zumirati i pogledati trihome.</p><p>Nije da ne verujem mikroskopu ali vecina su prozirni sa tek 10-15% milky a amber skoro i da nema.</p><p>Ako ima neko iskusniji koji moze ovako da bar delimicno da vidi trihome neka slobodno napise svoje misljenje.</p><p>Pozdrav</p><p></p><p>[ATTACH]59190[/ATTACH][ATTACH]59191[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 425163, member: 47693"] Cini mi se da sam skoro unistio grow prateci tablicu od BioBizz-a. Iako sam bio vise nego oprezan sa doziranjem i davao im gjubrivo jednom nedeljno ili svako drugo-trece zalivanje. Stavjao sam skoro pola nego sto BB preporucuje ali oni guraju N skoro u svaki njihov proizvod kao sto sam vec napisao. Proslo je vise od 14 dana od kada sam im dao djubriva(samo Jacku dajem malo TopMax i BioGrow) i umesto da se ljubicasto-plavo povlaci izgleda da se vise i vise pojavljuje. Vode piju sa istim intenzitetom pa cak izgleda mi kao da traze vise a temperature su malo nize. Definitivno je bloom prekinut ili veoma usporen zbog trovanja i lockouta..moja sreca ako izvucem bar nesto od nesto. Skolski primer kako izgleda trovanje N i lockout P i K. Pogledajte samo listove od pola prema spolja kakve su boje..ne vidi se bas najbolje ali imaju boju kao mastilo kada se prospe sa petrolej nijansama. P.s Namerno ostavljam ove fotke u orginalnoj velicini kako bi mogli zumirati i pogledati trihome. Nije da ne verujem mikroskopu ali vecina su prozirni sa tek 10-15% milky a amber skoro i da nema. Ako ima neko iskusniji koji moze ovako da bar delimicno da vidi trihome neka slobodno napise svoje misljenje. Pozdrav [ATTACH]59190[/ATTACH][ATTACH]59191[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom