Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 420022" data-attributes="member: 47693"><p>Otvaram sinoc box i umalo da me strefi srcka!</p><p>Na zemlji nesto belo kao pljesan, budj, mildew ili kako se vec zove.</p><p>Ne mogu da verujem da se mogla stvoriti za 12 sati jer kada sam zatvarao box nije bilo.</p><p>Znaci uveti su po propisu..temperatura prosek 25 uz minimalne varijacije dok je svetlo upaljeno, a kada spavaju je 20 celsiusa.Vlaznost reguliram ventilacijom i zadnje 2 nedelje je na 40%, dok spavaju nikad nije presla 50% pa me jos vise zanima kako je mogla da se pojavi.</p><p>Nema po biljkama niti po listovima niti po budovima nego samo na povrsini i to na dva pota dok na druga dva nema.</p><p>Gledam blize i ne izgleda kao sto izgleda pljesan..pa mi pada na pamet da je nesto ili od vode ili od melase koju sam stavio jedan put i to 1 Tbs na 10 litra vode.</p><p>E da, zalivanje na 72 sata i svaka popije po 3 litra vode sa minimalnim runoffom.</p><p>Ne znam dali mogu isprati malo zemlje sa Peroxidom kao sto radi Cervantes sa biljkama koje imaju plesan pa prema tome videti dali je plesan ili je nesto od melase ili na kraju krajeva obicni kamenac?</p><p>Ako neko ima slicno iskustvo neka podeli jer ovo nije uopste prijatno..ili neki savet za suzbijanje osim pranje Peroxidom..apoteke otvaraju u 9.</p><p>Jaoo pa ovo je zaista neprijatno..brinem se o njima vise nego o sebi i opet neki problem.</p><p>Kako li je samo vama koji ste izgubili cele biljke ili yieldove nakon par meseca.</p><p>Evo fotke.[ATTACH=full]55671[/ATTACH] [ATTACH=full]55673[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 420022, member: 47693"] Otvaram sinoc box i umalo da me strefi srcka! Na zemlji nesto belo kao pljesan, budj, mildew ili kako se vec zove. Ne mogu da verujem da se mogla stvoriti za 12 sati jer kada sam zatvarao box nije bilo. Znaci uveti su po propisu..temperatura prosek 25 uz minimalne varijacije dok je svetlo upaljeno, a kada spavaju je 20 celsiusa.Vlaznost reguliram ventilacijom i zadnje 2 nedelje je na 40%, dok spavaju nikad nije presla 50% pa me jos vise zanima kako je mogla da se pojavi. Nema po biljkama niti po listovima niti po budovima nego samo na povrsini i to na dva pota dok na druga dva nema. Gledam blize i ne izgleda kao sto izgleda pljesan..pa mi pada na pamet da je nesto ili od vode ili od melase koju sam stavio jedan put i to 1 Tbs na 10 litra vode. E da, zalivanje na 72 sata i svaka popije po 3 litra vode sa minimalnim runoffom. Ne znam dali mogu isprati malo zemlje sa Peroxidom kao sto radi Cervantes sa biljkama koje imaju plesan pa prema tome videti dali je plesan ili je nesto od melase ili na kraju krajeva obicni kamenac? Ako neko ima slicno iskustvo neka podeli jer ovo nije uopste prijatno..ili neki savet za suzbijanje osim pranje Peroxidom..apoteke otvaraju u 9. Jaoo pa ovo je zaista neprijatno..brinem se o njima vise nego o sebi i opet neki problem. Kako li je samo vama koji ste izgubili cele biljke ili yieldove nakon par meseca. Evo fotke.[ATTACH=full]55671[/ATTACH] [ATTACH=full]55673[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom