Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 419210" data-attributes="member: 47693"><p>Trenutno je u istom boxu sa drugima, u kupovnom koji je na fotkama, 2m visine.</p><p>Jeste smeta jer zauzima skoro pola boxa a druge tri se guzvaju u ostatak, a i sam JH je zguzvan a i poremeti ukupno stanje.</p><p>Nisu sve njegove grane toliko visoke(ostale su 10 cm krace) ali 4 glavne kole jesu iznad 170 cak i sa super cropanim vrhovima pre par dana opet se vratili u prvobitno stanje.</p><p>Onaj drugi box gde sam poceo grow je taj customiziran plakar od 180 cm visine gde bi mogao da zbudjim Jack-a, ali je dostigao 172 cm pa nemam puno opcija oko budjenja svetla..hps ne dolazi u obzir pa bi eventualno mogao da zguram jedan panel ali sa jednim panelom na 10-15 cm od vrhova svetlo bi islo samo na pola biljke a da vadim oba panela samo za njega ne bi mada moze i tako a tamo da ubacim jos jedan hps od 250.</p><p></p><p>Pada mi na pamet i hps da postavim vertikalno t.e da Jacka razvijem po celom boxu i grane rasirim i nekako zalepim za zidove pa bi tako eventualno vertikalno osvetljenje imalo smisla.</p><p>Nemam puno opcija.</p><p>Ako neko ima nesto pametno nek napise..meni osim onog od pre 2 reda nista drugo ne pada na pamet.</p><p>Ili da ga zafrljacim u tri lepe..i onako ima jos 6-7 nedelja a verovatno i duze, a dotle bi nove menke vec bile na 4-5 nedelje od 12/12.</p><p>Mada ako razmislim bolje to nema puno smisla jer ne bi promenilo puno osim sto mogu staviti razlicite strainove.</p><p></p><p>Ne mogu sad da stavljam fotke, prazne baterije od amparata..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 419210, member: 47693"] Trenutno je u istom boxu sa drugima, u kupovnom koji je na fotkama, 2m visine. Jeste smeta jer zauzima skoro pola boxa a druge tri se guzvaju u ostatak, a i sam JH je zguzvan a i poremeti ukupno stanje. Nisu sve njegove grane toliko visoke(ostale su 10 cm krace) ali 4 glavne kole jesu iznad 170 cak i sa super cropanim vrhovima pre par dana opet se vratili u prvobitno stanje. Onaj drugi box gde sam poceo grow je taj customiziran plakar od 180 cm visine gde bi mogao da zbudjim Jack-a, ali je dostigao 172 cm pa nemam puno opcija oko budjenja svetla..hps ne dolazi u obzir pa bi eventualno mogao da zguram jedan panel ali sa jednim panelom na 10-15 cm od vrhova svetlo bi islo samo na pola biljke a da vadim oba panela samo za njega ne bi mada moze i tako a tamo da ubacim jos jedan hps od 250. Pada mi na pamet i hps da postavim vertikalno t.e da Jacka razvijem po celom boxu i grane rasirim i nekako zalepim za zidove pa bi tako eventualno vertikalno osvetljenje imalo smisla. Nemam puno opcija. Ako neko ima nesto pametno nek napise..meni osim onog od pre 2 reda nista drugo ne pada na pamet. Ili da ga zafrljacim u tri lepe..i onako ima jos 6-7 nedelja a verovatno i duze, a dotle bi nove menke vec bile na 4-5 nedelje od 12/12. Mada ako razmislim bolje to nema puno smisla jer ne bi promenilo puno osim sto mogu staviti razlicite strainove. Ne mogu sad da stavljam fotke, prazne baterije od amparata.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom