Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 414362" data-attributes="member: 47693"><p>Nije neki updejt..cisto da podelim muke.</p><p></p><p>Cini mi se da biljcice slabo napreduju ili sam ja cerupanjem uspeo da usporim i bloom.</p><p>Meni izgleda da se jos strecjaju..ne izgleda nego strecaju se..ne toliko ali jos rastu, a cvetici su izasli, nije da nisu.</p><p>Nisu ni tako bas mali ali sta ja znam..mozda tripujem mada JH je tek poceo da formira cvetice..</p><p>Nasao sam na trihome world detaljne grow reporte svih strainova i nijedan nije ispod 9 nedelja, cak i 10.</p><p>Skoro u svim strain reportima nasao sam da su slow starteri, pa me to malo tesi.</p><p>Cak su i pistile pustili skoro u isti period tako da verujem da je ista genetika, cak mozda su i semena od istih serija.</p><p></p><p>Moji su tek negde krajem 4 te nedelje od 12/12 a negde ne vise od 11-12 dana od pojave cvetova..Mrzi me da palim drug pc a Grow Buddy nemam ovde, ali mozda gresim dan dva, ne vise.</p><p></p><p>Uslovi su tako reci idealni ili skolski bez oscilacija osim sto je moguce da su koreni malo hladni(ali ni u zemlji nisu vruci) jer cesto menjam vazuh u sobi t.e skoro svo vreme je cirkulacija svezeg vazduha a grow box je polu otvoren dok je svetlo on i temperatura na dnu je 20 stepena dok u visini biljki 24-5 gde je sonda.</p><p>Vode traze sve vise i vise ali dajem im sa zakasnjenjem od pola dana i cekam da se lepo osusi zemjla, ali listovi nisu klonuli niti jednom.</p><p>Gjubrivo dobijaju po BB tablici, PH zakucana na 6.5 i listovi su isti kao sa pocetka zdravi i pravi bez savijanja i bilo kakvih devijacija niti naznaka nekakvog lockouta ili viska te manjka gjubriva.Cak mislim da traze jacu dozu ali bolje je manjak nego visak.</p><p>Prva pomisao za sporo cvetanje je da LED nije dovoljno jak ali kada pogledam Mazarusu i vidim da su cvetici puni shvatam da nije to razlog, cak je i Bela udovica tu negde sa Borovnicom, dok JH zaista kasni najmanje 10 dana, ali je ocekivano.</p><p>Opet ponavljam mozda se furam da su spori, ali jesam ih usporio defolijacijom, najmanje 5-6 dana definitivno, ako ne i vise.</p><p>Cak nisam ni uspeo previse doprineti da sveto prodre vise od sredine jer je uzasna guzva i za ovih nedelju dana od kada sam pocupao dva put po 2 bele kese listova, izgleda kao da nisam uopste cerupao.</p><p></p><p>Visina JH je negde 70% + od pocetka 12/12, dok su ostali po 50 ali su vezivani i gurani ispod mreze non stop te su super cropani non stop, cak neke grancice i po dva put u par dana.</p><p></p><p>Eto to je to, verovatno je sve ok i ostaje da vidimo napredak narednih nedelja.</p><p></p><p>Pozdrav svima</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 414362, member: 47693"] Nije neki updejt..cisto da podelim muke. Cini mi se da biljcice slabo napreduju ili sam ja cerupanjem uspeo da usporim i bloom. Meni izgleda da se jos strecjaju..ne izgleda nego strecaju se..ne toliko ali jos rastu, a cvetici su izasli, nije da nisu. Nisu ni tako bas mali ali sta ja znam..mozda tripujem mada JH je tek poceo da formira cvetice.. Nasao sam na trihome world detaljne grow reporte svih strainova i nijedan nije ispod 9 nedelja, cak i 10. Skoro u svim strain reportima nasao sam da su slow starteri, pa me to malo tesi. Cak su i pistile pustili skoro u isti period tako da verujem da je ista genetika, cak mozda su i semena od istih serija. Moji su tek negde krajem 4 te nedelje od 12/12 a negde ne vise od 11-12 dana od pojave cvetova..Mrzi me da palim drug pc a Grow Buddy nemam ovde, ali mozda gresim dan dva, ne vise. Uslovi su tako reci idealni ili skolski bez oscilacija osim sto je moguce da su koreni malo hladni(ali ni u zemlji nisu vruci) jer cesto menjam vazuh u sobi t.e skoro svo vreme je cirkulacija svezeg vazduha a grow box je polu otvoren dok je svetlo on i temperatura na dnu je 20 stepena dok u visini biljki 24-5 gde je sonda. Vode traze sve vise i vise ali dajem im sa zakasnjenjem od pola dana i cekam da se lepo osusi zemjla, ali listovi nisu klonuli niti jednom. Gjubrivo dobijaju po BB tablici, PH zakucana na 6.5 i listovi su isti kao sa pocetka zdravi i pravi bez savijanja i bilo kakvih devijacija niti naznaka nekakvog lockouta ili viska te manjka gjubriva.Cak mislim da traze jacu dozu ali bolje je manjak nego visak. Prva pomisao za sporo cvetanje je da LED nije dovoljno jak ali kada pogledam Mazarusu i vidim da su cvetici puni shvatam da nije to razlog, cak je i Bela udovica tu negde sa Borovnicom, dok JH zaista kasni najmanje 10 dana, ali je ocekivano. Opet ponavljam mozda se furam da su spori, ali jesam ih usporio defolijacijom, najmanje 5-6 dana definitivno, ako ne i vise. Cak nisam ni uspeo previse doprineti da sveto prodre vise od sredine jer je uzasna guzva i za ovih nedelju dana od kada sam pocupao dva put po 2 bele kese listova, izgleda kao da nisam uopste cerupao. Visina JH je negde 70% + od pocetka 12/12, dok su ostali po 50 ali su vezivani i gurani ispod mreze non stop te su super cropani non stop, cak neke grancice i po dva put u par dana. Eto to je to, verovatno je sve ok i ostaje da vidimo napredak narednih nedelja. Pozdrav svima [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom