Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 413173" data-attributes="member: 47693"><p>Update:20 dan od 12/12 i 5-6 dana od bloom.</p><p>Strech nije prestao te cerupam na dnevnoj bazi kako bi pokusao usporiti malo rast.</p><p>Kropane, super topirane, cerupane i trista uvijanja i zavijanja.</p><p></p><p>Nije da mi nesto uspeva ali su se malo primirile ili je strech skoro pri kraju.</p><p>Mazar uveliko prednjaci..WW je super i BB je jako pristojna dok Jack Herer jos se streca i tek pocinje sa bloom.</p><p>Pocele su da piju vodu na svaki treci dan po 4 litra sto je skoro duplo nego sto su htele u veg.</p><p>Dobijaju BioBizz celu paletu i full dozu po BB tablici spusta odstajalu vodu sa 7.5-6 Ph tacno na 6.5.</p><p>Nekih problema nema..biljke pucaju od zdravlja, defolijacija prolazi bez problema osim sto malcice usporava rast a mozda i produzava bloom..ne znam, videcemo.</p><p>Za defolijaciju koristim Bonsai metod koji je navodno oproban na MJ i daje sasvim pristojne rezultate.</p><p>HPS sam kacio ali nisam upogonio jer hocu da vidim sta mogu ovi Hansovci da izvuku, a dopuna ce ici sledeci grow.</p><p>Temperatura fixna na 25c danju vlaga 50% i 21c-dok spavaju dok cirkulacioni radi 15 min on 15 off danju, dok spavaju radi 15 on 45 off dok vazduh ulazi preko pasivnih ulaza a napolju vazduh vadi jedan kanalni Vents od 150 i a na carbon filter je zakacen Vents liniski od 100 koji rade naizmenicno na 2 timera i izmena je 15 on 15 off naizmenicno jedan pa drugi.</p><p>Paneli su dizani dvaput po 12-13 cm.</p><p>Evo koja fotka:[ATTACH=full]51194[/ATTACH] [ATTACH=full]51195[/ATTACH] [ATTACH=full]51196[/ATTACH] [ATTACH=full]51197[/ATTACH] [ATTACH=full]51198[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 413173, member: 47693"] Update:20 dan od 12/12 i 5-6 dana od bloom. Strech nije prestao te cerupam na dnevnoj bazi kako bi pokusao usporiti malo rast. Kropane, super topirane, cerupane i trista uvijanja i zavijanja. Nije da mi nesto uspeva ali su se malo primirile ili je strech skoro pri kraju. Mazar uveliko prednjaci..WW je super i BB je jako pristojna dok Jack Herer jos se streca i tek pocinje sa bloom. Pocele su da piju vodu na svaki treci dan po 4 litra sto je skoro duplo nego sto su htele u veg. Dobijaju BioBizz celu paletu i full dozu po BB tablici spusta odstajalu vodu sa 7.5-6 Ph tacno na 6.5. Nekih problema nema..biljke pucaju od zdravlja, defolijacija prolazi bez problema osim sto malcice usporava rast a mozda i produzava bloom..ne znam, videcemo. Za defolijaciju koristim Bonsai metod koji je navodno oproban na MJ i daje sasvim pristojne rezultate. HPS sam kacio ali nisam upogonio jer hocu da vidim sta mogu ovi Hansovci da izvuku, a dopuna ce ici sledeci grow. Temperatura fixna na 25c danju vlaga 50% i 21c-dok spavaju dok cirkulacioni radi 15 min on 15 off danju, dok spavaju radi 15 on 45 off dok vazduh ulazi preko pasivnih ulaza a napolju vazduh vadi jedan kanalni Vents od 150 i a na carbon filter je zakacen Vents liniski od 100 koji rade naizmenicno na 2 timera i izmena je 15 on 15 off naizmenicno jedan pa drugi. Paneli su dizani dvaput po 12-13 cm. Evo koja fotka:[ATTACH=full]51194[/ATTACH] [ATTACH=full]51195[/ATTACH] [ATTACH=full]51196[/ATTACH] [ATTACH=full]51197[/ATTACH] [ATTACH=full]51198[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom