Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 411255" data-attributes="member: 47693"><p>Pogledao sam bolje..zamena se moze izvrsiti za manje od minut.</p><p>Kao sto sam rekao gosn Hans se zaista potrudio oko dizajna i eventualnih upgradeova ili servisiranja pa za zamenu colera je potrebno otstrafiti svega 4 philips strafa i otspojiti vent te spojiti zamenski i zastrafiti natrag.</p><p>Jos jednom moram pohvaliti minimalisticki dizajn i tek kada ga vidis uzivo i uzmes u ruku shvatis koliko je panel tanak(11 mm).</p><p>Da, ako se pokaze pristojan ja bi jos najmanje jedan(+1 za box i 1 za vege i eventualnu majku od Jack-a za kloniranje ako ubodem dobar feno) jer Hans je bez ikakvih problema stavio manju cenu(cak i vise nego sto sam zahtevao) i prosao sam bez carine.</p><p>Ako uzmem u obzir da za dva Mars Hydro reflektor 96 serije koliko su mi Kinezi trazili sa dostavom, dobijam 3 Hans od priblizne jacine, ostaje da sami procenite dali je dobra kupovina ili nije.</p><p></p><p>Jos jedna stvar me zanima..kako je moguce da 2x150w panela trose manje nego 1x250HPS..</p><p>Sinoc sam merio naizmenicno paleci LED i HPS i dok je radio HPS sat je svetlio na svakih 8 sekundi a dok su radili paneli na svakih 12 sekundi.</p><p>Isti kucni uredjaji rade dok sam radio experiment tako da je taj faktor iskljucen.</p><p>Znaci HPS trosi vise od 250..</p><p></p><p>P.s</p><p>Evo trenutno testiram jacinu zvuka dok radi samo jedan panel i dok tipkam ovu poruku cujem fan od PC-a koji je na istoj razdaljini od fan-a na Ledici i prosecan CoolerMaster od 20-25 eura nadjacava zvuk kulera na panelu.</p><p>I box je otvoren a PC nije, znaci kuler na panelu je prilicno tih..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 411255, member: 47693"] Pogledao sam bolje..zamena se moze izvrsiti za manje od minut. Kao sto sam rekao gosn Hans se zaista potrudio oko dizajna i eventualnih upgradeova ili servisiranja pa za zamenu colera je potrebno otstrafiti svega 4 philips strafa i otspojiti vent te spojiti zamenski i zastrafiti natrag. Jos jednom moram pohvaliti minimalisticki dizajn i tek kada ga vidis uzivo i uzmes u ruku shvatis koliko je panel tanak(11 mm). Da, ako se pokaze pristojan ja bi jos najmanje jedan(+1 za box i 1 za vege i eventualnu majku od Jack-a za kloniranje ako ubodem dobar feno) jer Hans je bez ikakvih problema stavio manju cenu(cak i vise nego sto sam zahtevao) i prosao sam bez carine. Ako uzmem u obzir da za dva Mars Hydro reflektor 96 serije koliko su mi Kinezi trazili sa dostavom, dobijam 3 Hans od priblizne jacine, ostaje da sami procenite dali je dobra kupovina ili nije. Jos jedna stvar me zanima..kako je moguce da 2x150w panela trose manje nego 1x250HPS.. Sinoc sam merio naizmenicno paleci LED i HPS i dok je radio HPS sat je svetlio na svakih 8 sekundi a dok su radili paneli na svakih 12 sekundi. Isti kucni uredjaji rade dok sam radio experiment tako da je taj faktor iskljucen. Znaci HPS trosi vise od 250.. P.s Evo trenutno testiram jacinu zvuka dok radi samo jedan panel i dok tipkam ovu poruku cujem fan od PC-a koji je na istoj razdaljini od fan-a na Ledici i prosecan CoolerMaster od 20-25 eura nadjacava zvuk kulera na panelu. I box je otvoren a PC nije, znaci kuler na panelu je prilicno tih.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom