Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 408228" data-attributes="member: 47693"><p>Nadam se zadnji update iz vegetacije.</p><p></p><p>Led zapeo na carini..verovatno stavili malu sumu pa sad ce me gnjecati sa birokratijom i trazenjem izvoda iz banke ili paypal-a.</p><p>Sinoc dobile zadnji lolipoping i danas popodne pre spavanja dobile dozu Algi da bi stres prosao brze.</p><p>Odmarale celo popodne i u 21:50 otvaram box da im pustim slabo svetlo da ih MH ne bi uzrujao i vidim listove kao da su nevidljivim koncem vezane prema gore.</p><p>Izgleda da im uveti prijaju a folijarno Alge(Ascophyllum nodosum) rade cuda sto se stresa tice i preporucujem da svi koji rade extremni lst i lolipoping da ih nabave pogotovo sto su nisu skupe a rade posao zaista odlicno.</p><p>Plan je jos 3-4 max 5 dana u vege i pocinje prava zabava, i novi ciklus klijanja, samo da odlucim sta cu.</p><p></p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 408228, member: 47693"] Nadam se zadnji update iz vegetacije. Led zapeo na carini..verovatno stavili malu sumu pa sad ce me gnjecati sa birokratijom i trazenjem izvoda iz banke ili paypal-a. Sinoc dobile zadnji lolipoping i danas popodne pre spavanja dobile dozu Algi da bi stres prosao brze. Odmarale celo popodne i u 21:50 otvaram box da im pustim slabo svetlo da ih MH ne bi uzrujao i vidim listove kao da su nevidljivim koncem vezane prema gore. Izgleda da im uveti prijaju a folijarno Alge(Ascophyllum nodosum) rade cuda sto se stresa tice i preporucujem da svi koji rade extremni lst i lolipoping da ih nabave pogotovo sto su nisu skupe a rade posao zaista odlicno. Plan je jos 3-4 max 5 dana u vege i pocinje prava zabava, i novi ciklus klijanja, samo da odlucim sta cu. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom