Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 406209" data-attributes="member: 47693"><p>Update nakon 5-6 dana.</p><p>Biljkice napreduju sasvim lepo a Blueberry je dozivela neplanirani toping dok sam pokusavao da jos malcice savijem vrh pukla je ko tikva i otisao je vrh..tacnije 3 potencijalna cvetica.</p><p>Sta je tu je, ubuduce puno pazljivije i planiranje LST-a zaista je od velike vaznosti za grow.</p><p>Drugo drugo....cim su donji listovi poceli da zute(samo kod BB i malcice kod Mazara) dobile su slabu dozicu 2-2-2 ovog organskog Multiblooma i uobicajenu folijarnu dozu morskih algi i isto vece zutilo je skoro nestalo.</p><p>Drugo..malo je zahladilo napolju i temperatura se spustila za 1-2 stepena i unutra ali nista strasno..uobicajena temperatura u boksu je 23-5 stepena a dok ili "nocu" pada na 20-21.</p><p>Vlaznost dok je svetlo On 60-65 % i kada spavaju popne se na 70-75%, ali to sam resio sa tajmer+ vent.</p><p>Zalivanje je sada na 5 dana i dobivaju malo vise vodice ili u proseku svaka po 2.2-2.5 litra tokom dva intervala dok je runoff ne vise od 10%.</p><p>Ocigledno da sam ih malo vise zalivao i garantovano time usporio rast i napredak, ali eto placam skolu.</p><p>Zato cu ili kupiti autopotove ili sklopiti ili eventualno kupiti hidro sistem..jos ne znam koji, ali izbor je mali i suzen na Wilmu i GHE Dutch Pot Hydro..</p><p>Uzimam u obzir i DIY varijantu ne zato sto bi mi ispalo jeftinije nego zato sto retko ko dostavlja Hidro sisteme.</p><p>Ako je DIY bice naj obicniji bubbler sistem sa rucnim ubacivanjem gjubriva a ne Ebb and Flow iz prostog razloga sto su koreni odvojeni u posebne posude pa je sansa da nesto sj***m manja t.e svedena na minimum..</p><p>Videcu iskustva sa foruma a pratim i prelistao sam sve growowe od Maria339 te je on tu da eventualno koriguje i da svoje misljenje..zahvaljujem se Mariu i ovde.</p><p></p><p>Mozda neko sad pomisli vidi ovaj nije zavrsio ni prvi grow a vec jurca na hidro.</p><p>Drugi box bice samo sa medicinskim sortama zbog ulja kako bi pokusali pomoci clanu uze porodice koji se slozio da se podvrgne tretmanu sa uljem.</p><p>Drugi box ostaje potpuno organski kao i do sada, a da kucnem u drvo do sada sve tece bez vecih problema zahvaljujuci smernicama i vasih iskustva sa foruma, dobroj pripremi, verovatno odlicnoj genetici i puno ljubavi koje cure dobijaju.</p><p></p><p>E da, dodata je CFL od 85 Watt kao potpora 2-3 stabiljke koje po meni ne dobivaju dovoljno osvetlenja a u planu je ovih nekoliko dana jos jedna 250 hps ili mh dok ne zavrsim vege.</p><p></p><p>Ako se neko ne pita zasto ne stavim jednu 400 umesto 2x250 je zato sto planiram da uzmem ili LED panel ili COB..ovisno sto pre uspem da nabavim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 406209, member: 47693"] Update nakon 5-6 dana. Biljkice napreduju sasvim lepo a Blueberry je dozivela neplanirani toping dok sam pokusavao da jos malcice savijem vrh pukla je ko tikva i otisao je vrh..tacnije 3 potencijalna cvetica. Sta je tu je, ubuduce puno pazljivije i planiranje LST-a zaista je od velike vaznosti za grow. Drugo drugo....cim su donji listovi poceli da zute(samo kod BB i malcice kod Mazara) dobile su slabu dozicu 2-2-2 ovog organskog Multiblooma i uobicajenu folijarnu dozu morskih algi i isto vece zutilo je skoro nestalo. Drugo..malo je zahladilo napolju i temperatura se spustila za 1-2 stepena i unutra ali nista strasno..uobicajena temperatura u boksu je 23-5 stepena a dok ili "nocu" pada na 20-21. Vlaznost dok je svetlo On 60-65 % i kada spavaju popne se na 70-75%, ali to sam resio sa tajmer+ vent. Zalivanje je sada na 5 dana i dobivaju malo vise vodice ili u proseku svaka po 2.2-2.5 litra tokom dva intervala dok je runoff ne vise od 10%. Ocigledno da sam ih malo vise zalivao i garantovano time usporio rast i napredak, ali eto placam skolu. Zato cu ili kupiti autopotove ili sklopiti ili eventualno kupiti hidro sistem..jos ne znam koji, ali izbor je mali i suzen na Wilmu i GHE Dutch Pot Hydro.. Uzimam u obzir i DIY varijantu ne zato sto bi mi ispalo jeftinije nego zato sto retko ko dostavlja Hidro sisteme. Ako je DIY bice naj obicniji bubbler sistem sa rucnim ubacivanjem gjubriva a ne Ebb and Flow iz prostog razloga sto su koreni odvojeni u posebne posude pa je sansa da nesto sj***m manja t.e svedena na minimum.. Videcu iskustva sa foruma a pratim i prelistao sam sve growowe od Maria339 te je on tu da eventualno koriguje i da svoje misljenje..zahvaljujem se Mariu i ovde. Mozda neko sad pomisli vidi ovaj nije zavrsio ni prvi grow a vec jurca na hidro. Drugi box bice samo sa medicinskim sortama zbog ulja kako bi pokusali pomoci clanu uze porodice koji se slozio da se podvrgne tretmanu sa uljem. Drugi box ostaje potpuno organski kao i do sada, a da kucnem u drvo do sada sve tece bez vecih problema zahvaljujuci smernicama i vasih iskustva sa foruma, dobroj pripremi, verovatno odlicnoj genetici i puno ljubavi koje cure dobijaju. E da, dodata je CFL od 85 Watt kao potpora 2-3 stabiljke koje po meni ne dobivaju dovoljno osvetlenja a u planu je ovih nekoliko dana jos jedna 250 hps ili mh dok ne zavrsim vege. Ako se neko ne pita zasto ne stavim jednu 400 umesto 2x250 je zato sto planiram da uzmem ili LED panel ili COB..ovisno sto pre uspem da nabavim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom