Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 403019" data-attributes="member: 47693"><p>Hah potpuno isti problem.</p><p></p><p>Samo sto kod mene su do presadjivanja bile u zutu Florabellu i nije bilo zutila i isto se pojavilo nakon presadjivanja.</p><p>Mislio sam da je pocetak nedostatak N posto su simptomi nedostatka N veoma slicni, pocinje zutilo odozdo.</p><p>Kod mene se javlja samo na Blueberry dok su J.Herer i Mazar bez toga.</p><p>Evo danas je tacno cetvrta nedelja od posadjivanja ili tacno 28 dana.</p><p>Sutra cu dati BBerry 1/3 doze organskog gnojiva 2-2-2 pa videcemo kroz par dana dali ce nestati ili ne.</p><p>Stipe kaze da je moguce zutilo od vlage zato sto su listovi preblizu zemlje, sto fakat ima rezona jer sam ih ja drugi put presadio previse duboko.</p><p></p><p>Moje skromno mislenje je da bi biljcice trebale biti barem do 20 dana biti u istoj posudi te se trebaju zasaditi u dovoljno veliki pot ali nikako pre veliki jer je onda problem zalivanje.</p><p></p><p>Ne mogu da vidim dobro kod tebe na fotkama na kojoj se billjci javlja zutilo ili je na sve?</p><p>Cini mi se da su i kod tebe malo preduboko u zemlju bar ona do ventilatora.</p><p>Otkopaj pazljivo jedan 1-1.5 cm da ne bi listovi bili vlazni odozdo svo vreme jer oni disu odozdo pa verujem da bi im konstantna previsoka vlaga smetala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 403019, member: 47693"] Hah potpuno isti problem. Samo sto kod mene su do presadjivanja bile u zutu Florabellu i nije bilo zutila i isto se pojavilo nakon presadjivanja. Mislio sam da je pocetak nedostatak N posto su simptomi nedostatka N veoma slicni, pocinje zutilo odozdo. Kod mene se javlja samo na Blueberry dok su J.Herer i Mazar bez toga. Evo danas je tacno cetvrta nedelja od posadjivanja ili tacno 28 dana. Sutra cu dati BBerry 1/3 doze organskog gnojiva 2-2-2 pa videcemo kroz par dana dali ce nestati ili ne. Stipe kaze da je moguce zutilo od vlage zato sto su listovi preblizu zemlje, sto fakat ima rezona jer sam ih ja drugi put presadio previse duboko. Moje skromno mislenje je da bi biljcice trebale biti barem do 20 dana biti u istoj posudi te se trebaju zasaditi u dovoljno veliki pot ali nikako pre veliki jer je onda problem zalivanje. Ne mogu da vidim dobro kod tebe na fotkama na kojoj se billjci javlja zutilo ili je na sve? Cini mi se da su i kod tebe malo preduboko u zemlju bar ona do ventilatora. Otkopaj pazljivo jedan 1-1.5 cm da ne bi listovi bili vlazni odozdo svo vreme jer oni disu odozdo pa verujem da bi im konstantna previsoka vlaga smetala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom