Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 402661" data-attributes="member: 47693"><p>Drzim svetlo na tacno 52 cm..</p><p>Verovatno si u pravu, ali meni se Pot H cinio pre mekan i pre nabijen i nije oticalo niti kap vodice kada bi zalio, a vrlo verovatno da sam malo vise stisnuo zemlju pa to je razlog.</p><p>Pesak koji sam bio je 98% gline pa sam uzeo zbog zadrzavanja vlage i aeriacije zato sto mi se pot cinio pre fin.</p><p>Mozda je subjektivni dojam jer se Florabella susila puno brze nego Pot, ali FB nije bila fina kao Pot ni upola.</p><p></p><p>Sta bi mogao biti uzrok zutila kod BB?</p><p>Na slici se ne vidi bas dobro nijansa ali je taj "povredjeni" pola zut prilicno, a ovaj sa ove strane dobija zutilo polako u zadnjih par dana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 402661, member: 47693"] Drzim svetlo na tacno 52 cm.. Verovatno si u pravu, ali meni se Pot H cinio pre mekan i pre nabijen i nije oticalo niti kap vodice kada bi zalio, a vrlo verovatno da sam malo vise stisnuo zemlju pa to je razlog. Pesak koji sam bio je 98% gline pa sam uzeo zbog zadrzavanja vlage i aeriacije zato sto mi se pot cinio pre fin. Mozda je subjektivni dojam jer se Florabella susila puno brze nego Pot, ali FB nije bila fina kao Pot ni upola. Sta bi mogao biti uzrok zutila kod BB? Na slici se ne vidi bas dobro nijansa ali je taj "povredjeni" pola zut prilicno, a ovaj sa ove strane dobija zutilo polako u zadnjih par dana. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Plastiq-Seedsman mix (Mazar, Pure Kush, Jack H, Blueberry) 250w mh/hps+400w hps
Bottom